Андріїв знову пообіцяв закінчити ремонт площі Петефі до кінця року

11.04.2021 21:16 РАТУША

Капітальний ремонт площі Шандора Петефі в Ужгороді завершать цього року. Про це ще 2 квітня сказав міський голова Богдан Андріїв на брифінгу.

«Ми розірвали угоду з таким, м’яко кажучи, недобросовісним виконавцем. Зараз тривають тендерні процедури, будуть нові виконавці. Ми обов’язково у цьому році завершимо капітальний ремонт площі Шандора Петефі», — додав Андріїв.

Нагадаємо, розпочали капітальний ремонт площі Петефі наприкінці 2016-го року. Головний спеціаліст відділу технагляду Ужгородської міськради Ігор Лаба у коментарі Суспільному в 2020-му році повідомив, що ремонт площі Петефі в центрі Ужгорода мають доробити до кінця року.

А в грудні 2018-го року Богдан Андріїв в ефірі програми «Звіти наживо» на Суспільному сказав, що капітальний ремонт площі Петефі завершать до кінця 2019-го року. «Ми завершимо капітальний ремонт площі Петефі до кінця 2019-го року. Викладемо бруківкою, яку ми демонтували з раніше ремонтованих вулиць — Перемоги, Швабської, Шумної. Були у нас деякі питання із фінансуванням протягом року, тому деякі види робіт трошки затягнулися. Ми передбачили кошти у бюджеті, щоб повністю завершити ремонт площі Шандора Петефі за 2019-й рік».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат