Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

ОСББ та ЖРЕРи зобов’язали інформувати військкомат про мешканців-призовників

В Ужгороді ОСББ і ЖРЕРи мають повідомляти військкомат про призовників, які мешкають на їхній території. Таке рішення ухвалили 16 серпня на спільній нараді між владою міста, представниками військкомату та керівниками ужгородських ОСББ і ЖРЕРів.

Ужгородські знахідки: невідомі полотна під мостом і понад тисячу бойових набоїв   на смітнику

Нещодавно просто під мостом на одній із вулиць Ужгорода було виявлено мистецьку знахідку невідомого походження. Поліцейські повідомляють про 11 полотен, спакованих у господарські сумки.

Місто хоче збудувати школу й дитсадок на Загорській

26 липня відбулося чергове сесійне засідання Ужгородської міської ради. На порядку денному було близько двох десятків питань.

Влада далі нищить ринок зовнішньої реклами. Плату за користування землею збільшують уп’ятеро

Протистояння міської влади й ужгородського ринку зовнішньої реклами консенсусом не вирішилося попри готовність підприємців співпрацювати і підтягувати ринок до рівня європейських стандартів. Ужгородська влада продовжує реалізувати свої наміри перерозподілити ринок зовнішньої реклами у своїх вузьких інтересах і всіляко намагається придушити дрібних підприємців.

Ужгородське повітря на 89 % забруднює транспорт. Ситуацію може покращити ініціатива «Угода мерів»

Існує думка, що Ужгород уже ледь не найзагазованіше місто України. Концентрація вуглекислого газу незабаром призведе до серйозних проблем зі здоров'ям у половини населення міста, а густий смог уже закриває сонце.

Водоканал Ужгорода бере 25 млн. євро позики і підвищує тарифи до 16,43 грн. за куб. м

У п’ятницю 17 червня ужгородські депутати зібралися на позачергове засідання з метою підтримати участь КП «Водоканал м. Ужгорода» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України». Цим проектом передбачається залучення коштів позики від Європейського інвестиційного банку на суму 25 млн. євро для фінансування субпроекту «Реконструкція системи водопостачання та водовідведення міста Ужгорода». На отриману позику планують провести реконструкцію мереж та об’єктів питного водопостачання і водовідведення м. Ужгорода, які перебувають на балансі Водоканалу.

За фактом кривавої НП на території «Корони» відкрито кримінальне провадження

За інформацією місцевих ЗМІ з посиланням на витяг із кримінального провадження за №12016070030001932, 4 травня за фактом збройного нападу депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина на депутата міськради Романа Богуславського та його офіційного помічника Євгена Рахімова відкрито кримінальне провадження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

В Ужгороді «докапіталізовується» власність за бюджетні гроші, — переконані експерти

У четвер в Ужгородському прес-клубі відбувся тренінг-семінар «Навчання техніки журналістських антикорупційних розслідувань», який організували ГО Журнал «Ї» (Львів) та Ужгородський прес-клуб за участі тренерів Наталки Онисько, журналіста-розслідувача, й Тараса Возняка, політолога, головний редактор ГО Журналу «Ї».

Між владою й директорами ЖРЕРів — змова   й підкилимні домовленості

Зміни в управлінні багатоквартирними будинками в Ужгороді: міська влада проти приватних компаній?» — про це йшлося на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі. Запрошені експерти розбиралися, чому в Ужгороді гальмується ліквідація ЖРЕРів, а обслуговування висоток, як у минулому столітті?..

В ужгородський «Aqua Rio-Park» повернулося літо

Разом із літом новий сезон повернувся в сімейно-розважальний комплекс відпочинку «Aqua Rio-Park».

Замість реконструкції — руїни. Правоохоронні органи не можуть завадити остаточному знищенню ужгородс

Що «Корона» таки «піде» безповоротно, чимало ужгородців усвідомлювали ще на початку цієї історії, в якій наразі, здається, вже розставлено останні точки.

«Заміноване» ЗНО. Додаткова сесія складання ЗНО з мови та літератури відбудеться 14 червня

У вівторок у приміщенні міськради Ужгорода відбулася повторна зустріч із батьками учасників ЗНО, які 5 травня не змогли скласти тестування з української мови та літератури через повідомлення про замінування ЗОШ № 19. На запитання відповідали заступник міського голови Олександр Білак, начальниця міського управління освіти Оксана Бабунич та відповідальна за проведення ЗНО в Ужгороді Олена Шварц.

Рекламники закликають міську владу ввести мораторій на зовнішню рекламу

На наступний виконком виноситься проект рішення «Про демонтаж об’єктів зовнішньої реклами». Як значиться в супровідній записці за підписом в. о. директора департаменту міського господарства О. Пайди, ухвалення даного проекту дозволить зменшити негативний вплив зовнішньої реклами через її кількісну перенасиченість на території м. Ужгорода, що буде досягнуто шляхом поступового зменшення кількості площин у межах зазначених відрізків автомобільних доріг.

Вода з-під крана в Ужгороді —   за ціною 16,4 грн. за кубометр

Не буває так погано, аби не могло бути ще гірше. Ужгородці переконуються в цьому щодалі більше. Так, нове подорожчання водопостачання, без перебільшення, шокує. Комунальне підприємство — постачальник води в місті — повідомляє про зміну тарифів.

На сесію — через «металоогляд»...

Сесійне засідання у четвер 21 квітня, яке тиждень тому довелося припинити й перенести через знайдену чи то гранату, чи то її муляж у вбиральні мерії, продовжило свою роботу.

Андріїв образився на Чубірка

У минулому номері ми розмістили інтерв’ю з колишнім головою Закарпатської облради, кандидатом у мери Ужгорода Володимиром Чубірком.

Боздоським парком керуватиме Чорний

Як уже повідомлялося, на участь у конкурсі на посаду директора
КП «Парк культури та відпочинку «Боздоський» надійшли заяви
від п’яти претендентів.

Від фесту до фесту на наб. Незалежності «сарай-базар»

Ужгородці давно нарікали, що в місті на фестивалях встановлюють примітивні смугасті китайські намети, які аж ніяк не додають святковості ні заходам, ні місту.
І ось на Новорічні свята в Ужгороді з’явилися дерев’яні фестивальні торгові будиночки. Вони, щоправда, дещо убогі, але таки не намети і вже це радує.

В Ужгороді відбирали претендентів на директорські посади в міські парки

Відкритий відбір претендентів на посаду директора комунального підприємства Боздоського парку та парку «Під замком» відбувся цього тижня в Ужгородській міській раді.

Про реконструкцію історичного центру говорять багато.   Коли робитимуть?..

Про комплексне оновлення центру Ужгорода йдеться давно, але далі нарад і обговорень питання не просунулося. Так, на черговій нараді керівництва міської ради Ужгорода, департаменту міського господарства щодо проведення комплексної реконструкції історичного центру міста говорили про заміну комунікацій, мощення, оновлення фасадів і дахів будинків на вулицях Волошина, Корзо і пл. Театральній.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат