Нові тротуари та дороги в Ужгороді — заслуга обласної влади, а не міської

30.09.2016 16:59 РАТУША

В Ужгороді тривають ремонти тротуарів і доріг. Звичайно, це відбувається зі скандалами, бо без сумніву дехто з цих ремонтів добре наживається як на «відкатах», так і на незаконній підвищеній вартості неякісних матеріалів.

Активісти вже били на сполох через те, що нова бруківка та бордюри є дуже неякісними, а також порушували питання, чому знімають старі якісні кам’яні бордюри і замість них ставлять неякісні й екологічно шкідливі цементні. Ніхто так і не знає, куди ж діваються кам’яні. На ці питання влада міста не реагує, а лише вихваляється виконаними роботами.

Так от. Вихвалятися нема чим, бо ремонт доріг та тротуарів фінансується областю. З цього приводу політик Сергій Ратушняк написав подяку голові ОДА Геннадію Москалю: «Ужгородці, давайте подякуємо панові Геннадієві Москалю за понад 20 млн. грн., які він перенаправив із державного бюджету в місто Ужгород. З них і ведуться тротуарні роботи на багатьох вулицях. За мою каденцію, коли губернатором був завидівське мурло Балога, що крав із Ющенком та Януковичем і був «смотрящим» за Закарпаттям, я не бачив за ЧОТИРИ роки ЖОДНОЇ копійки допомоги від області.

Безумовно, бруківка, доправлення і роботи — виключно в галицьких фірм. Від них же відкат 20 % галицьким бандюкам Андріївим. Але це ваш «свідомий» 500-гривневий вибір.

Дякуємо, Геннадію Геннадійовичу!»

Коментарі :


04.10.2016 14:38 Diurt

Стара брукивка над коньячним заводом


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат