Як ужгородська влада дерибанила землю в центрі міста, залучивши АТОшників

11.11.2016 17:57 РАТУША

Програма «Гроші» каналу «1+1» показала, як ужгородська влада дерибанить землі в центрі міста. Шокуюче відео, в якому розповідається про схему, опубліковане також у YouТube.


Ужгородський громадський активіст Олександр Пересоляк написав свій коментар щодо цього: «Богдан-Дерибан під прикриттям АТО! У серпні 2016 року два учасники АТО Святослав Хвуст та Сергій Шевченко отримали два ласі шматки землі площею в 20 соток у центрі Ужгорода по вулиці Руській».

Він додає, що вже 29 червня 2016 року ці ділянки були перепродані громадянці Ользі Єфименко. Слід зазначити, що ці ділянки згідно з планом зонування передбачені для багатоповерхової забудови і не могли виділятися учасникам АТО під індивідуальне будівництво.

«Зрозуміло, що за цим питанням стоїть звичайний забудовник Ужгорода, а ця історія тягнеться вже не один рік, коли частина цієї землі була в користуванні двох сімей. Однак вони (тепер уже зі зрозумілих для нас причин) не змогли відстояти своє право користування перед міською владою Ужгорода. Таким чином, мораторій в Ужгороді був ухвалений у грудні 2015 року не для того, щоб провести повну інвентаризацію землі та навести лад у цій сфері, а для того, щоб цинічно грабувати міський бюджет і дерибанити землю під прикриттям теми АТО та інших шпаринок у мораторії», — резюмує Пересоляк.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат