Відставку міського голови на сесії не розглядали

19.05.2017 15:59 РАТУША

Спрогнозованої деякими інформаційними ресурсами відставки міського голови Ужгорода Богдана Андріїва на сесії міськради у четвер 18 травня не відбулося. Багато депутатів цього дня прийшли у вишиванках, а після сесії голова міста навіть запропонував усім сфотографуватися навпроти будівлі мерії.


Власне, під час сесійного засідання депутати підтримали кандидатуру нового заступника міського голови Ігоря Фартушка. За це рішення проголосувало 27 депутатів.

Ігор Фартушок розповів присутнім у сесійній залі про себе, професійну діяльність, а також про те, над якими напрямками працюватиме надалі у міській раді. Раніше Ігор Фартушок очолював Головне управління юстиції в Закарпатській області.

Також було розглянуто заяву Віктора Любара про складання ним повноважень депутата.

Сам Любар був відсутній на засіданні, а до депутатів звернулася його дружина, мотивуючи тим, що ухвалити таке рішення її чоловіка спонукали сімейні обставини. Заява Любара була підтримана більшістю, «за» проголосували 19 депутатів.

В Ужгородській міській раді Віктор Любар входив до фракції «Патріот» і був заступником голови комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури м. Ужгорода. Натомість, як зазначив міський голова, він застосує право «вето», для скасування рішення. За його словами, він особисто невпевнений, що підпис дійсно належить Любару. «Я запропоную йому прийти на наступне засідання і відзвітувати перед своїми колегами й виборцями», — сказав мер.

Більшість проектів рішень, що стосувалися доповнення до програми приватизації, депутати Ужгородської міської ради не підтримали. Проголосували «за» включення до програми приватизації тільки двох об’єктів — будівлі на вул. Перемоги, 23а та на вул. Руській, 38, які підлягатимуть приватизації шляхом викупу.

Додатково було включено до порядку денного питання про взяття на баланс міста гуртожитку на пр. Свободи, 26. Згодом мешканці зможуть здійснити кроки для приватизації свого житла. Власником проблемної будівлі є підприємство, при цьому всі витрати на її утримання покладені на мешканців гуртожитку.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат