Міська рада сформувала депутатські комісії

04.12.2015 16:33 РАТУША

У четвер 3 грудня на сесії Ужгородська міськрада сформувала депутатські комісії. Відтак земельні питання буде курирувати Станіслав Пономарьов, питання благоустрою, житлово-комунального господарста та приватизації майна опинилися під опікою Івана Волошина, освітніми проблемами, а також культури, охорони здоров’я, спорту та соцзахисту населення перейматиметься Олена Камінська. Комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування очолив Василь Гомонай.


Комісію з питань законності, регламенту та депутатської етики очолив Микола Сюсько.

Депутати погодили індексацію зарплат медикам та освітянам. За ухвалення рішення про внесення змін до бюджету міста, де також йдеться про проведення індексації зарплат бюджетникам, проголосували 34 депутати.

Водночас депутати внесли пропозицію звернутися до Кабміну стосовно надання субвенції для завершення процесів індексації. Наразі кошти з міського бюджету покривають лише половину фінансових витрат. Хоча подібне звернення вже направлялося до Кабміну, звідки у відповідь кивали на «власні сили» і резерви міського бюджету, мер пообіцяв підготувати й надіслати листа-звернення повторно.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат