Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

Програму «Питна вода Ужгорода» минулого року виконали лишень на третину

Відповідно до Програми «Питна вода міста Ужгорода на 2012—2020 рр.» на 2013 рік на реконструкції й капітальні ремонти об’єктів комунальної власності міста передбачалося реалізувати 1 мільйон 209 тис. грн. бюджетних призначень.

У бюджеті 2014 заклали 8,5 млн. грн. на прибирання й озеленення

Якби з цих грошей не крали, то Ужгород став би «містом-садом».

У транспортній міліції Ужгорода новий начальник

Транспортну міліції в Ужгороді очолив підполковник міліції Олександр Марушкевич.

Народна Рада Ужгорода створила президію й визначилася, як буде контролювати офіційні органи

У середу відбулися перші збори новоствореної Народної Ради Ужгорода. На 15.00 на збори, які проходили у великій залі засідань Ужгородської міської ради, прийшли 12 із 22 членів НРУ. Головуючим обрали колишнього члена виконкому О. Волосянського, секретарем — Н. Ваць.

Бюджет Ужгорода на поточний рік, вода   за графіком, «мігруючий» ЖРЕР...

До порядку денного виконкому Ужгородської міської ради в середу були внесені 25 робочих питань. Вела засідання керуюча справами виконкому Даніела Геворкян, оскільки міський голова
на лікарняному.

На місці історичної «Корони» буде... ART BUSINESS CENTER «КОRОNА»?

Упродовж останнього часу тема готельно-архітектурного комплексу «Корона» була чи не головною в місцевих ЗМІ. Його захоплювали, свідомо руйнували, відкривали карні справи і тривали суди... Певною кульмінацією стало ухвалене виконкомом на початку вересня минулого року рішення, яким дозволили поділити майно готельно-ресторанного комплексу «Корона» на 2 частини: будівлі літ. А1, А2, А3, Б, В, Г загальною площею 2854,3 кв. м (пл. Теат-ральна, 5, 7) й будівлі А загальною площею 415,9 кв. м (пл.Театральна, 7а).

Професійні досягнення — індикатор успіху підприємства

Світове визнання, підтверджене багаторічною працею — важливий фактор успіху будь-якого підприємства. Щоб бути першим на ринку електрокабельної продукції для автомобільної промисловості, варто докладати чималих зусиль, дбати про своїх працівників, а також сміливо впроваджувати новації у виробництво. На таких засадах базується робота ужгородського підприємства «Ядзакі Україна», яке в 2013 році було визначене як «lead plant», тобто носій особливих знань та технологій, який підтримує нові заводи по всьому світі, що починають співпрацю з даним замовником або зі схожими технологіями, які використовує завод.

Непогоджені земельні роботи й відключення газу без попередження створили вибухонебезпечну ситуацію

У середу 15 січня відбулося перше в цьому році засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради. Порядком денним передбачалося розглянути 13 питань. Після святкових привітань та побажань від міського голови Віктора Погорєлова «неагресивної критики, яку би можна було застосувати практично», виконком приступив до розгляду питань.

Старий Новий рік у Падіюні

Вихованці Падіюну підготували для гостей справжню святкову шоу-програму «Під Старий Новий рік», яка стала як підсумком року, так і презентацією майбутнього. Вони представили публіці нові номери та показали найкращі, створені за минулий рік. Свій вихід презентували і фіналістки конкурсу «Міні-міс Чарівна перлинка — 2013». Публіка оплесками зустріла найменших учасниць свята. Разом із красунями на сцену вийшли вокалісти, танцюристи, міми, юні дизайнери та гімнасти.

У міськраді — перші в новому році кадрові зміни

Цього робочого тижня міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов звільнив керівника відділу регулювання земельних відносин управління містобудівного комплексу та земельних ресурсів Ігоря Куценка та головного спеціаліста відділу Юрія Нілабовича.

У 2014 році ужгородці зможуть масово пересісти на велосипеди

Під час останньої в цьому році сесії депутати ухвалили рішення спрямувати на Програму розвитку велоінфраструктури в м. Ужгороді на період 2014—2015 рр. 63 тис. грн. Тільки на розроблення проектно-кошторисної документації першої частини веломережі спрямують 10 тис. грн.

Виконком схвалив трансфер на 6,5 млн. грн. на медицину, перезатвердив тарифи   на послуги в пологовом

Виконком Ужгородської міської ради в середу розглянув перспективи розвитку економічного і соціального розвитку м. Ужгорода на 2014 рік та основні напрямки розвитку на 2015 і 2016 роки.

Рубати — не саджати.   В місті інтенсивно взялися   за зелені насадження, мотивуючи їх «аварійністю»

Вирубуванням сріблястих кленів на вул. Капушансь-кій, про що ми повідомляли в минулому числі газети, комунальники не обмежилися. Мотивуючи «аварій-ністю» зелених насаджень, обрізання та вирубування не обминули дерева на території від початку вул. Загорської до перехрестя вул. Закарпатської,
де «аварійними» виявилися понад півсотні дерев.

Сесія на Св. Миколая:   172 ділянки, «укорочений» виконком та скасоване рішення суду

Сесія Ужгородської міської ради певною мірою відповідала дню прове-дення, 19 грудня — свято Св. Миколая, тож і вигля-дала такою ж «щедрою», оскільки йшлося переважно про розподіл коштів на реалізацію різноманітних програм на наступний рік. І не тільки.

На вул. Капушанській провели суцільне вирізування кленів

Упродовж останніх тижнів ужгородці вкотре стали свідками чергового факту нищення зелених насаджень. Цього разу на вул. Капушанській, де сріблястим кленам спочатку зрізали крони, а потім спиляли стовбури. Як це наразі виглядає, видно на фото.

Під тиском громади депутати погодилися голосувати відкрито, але до страйку Ужгород не приєднався

У понеділок 2 грудня депутати Ужгородської міської ради зібралися на позачергове засідання, на проведенні якого ще 26 листопада наполягала частина депутатів.

Жінка, яку відселили через реконструкцію Привокзальної площі, поневіряється з 2005 року

Ми вже не раз писали про ситуацію, в яку потрапила Єлизавета Комар після того, як її відселили у 2005 році з вул. Залізничної, 2г. Фірма «Конті-Буд Ужгород» надала їй житло в малосімейці на вул. Заньковецької, але невдовзі почала виганяти її на вулицю. Жінка спробувала захистити свої права у суді, але сили виявилися нерівними.

Створення міської велоінфраструктури розгляне сесія

На засіданні виконкому Ужгородської міської ради схвалено
Програму розвитку велоінфраструктури м. Ужгорода на 2014—2015 рр.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат