Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 540, 20

Міська влада   не переноситиме жіночі консультації на «БАМ»

...і проти паркування біля пологового за рахунок зеленої зони.

Балога вкрав   із ресторану ковбасу

Як повідомляє сайт УА-Репортер, цього тижня неприємною подією в житті песика Балоги, який поселився на території «АQVARIOPARK»у, стало те, що він вкрав палку ковбаси з ресторану поряд. Ось що розповів охоронець, який опікується Балогою.

«Для створення бази відпочинку   біля СК «Юність» потрібне бажання людей, що мають владу і кошти...»

Так вважають наша читачка Ольга Пономарьова з Ужгорода, а також чимало її однодумців. Ось що пані Ольга пише в листі до редакції. «Будь-який населений пункт стає привабливим для життя при наявності в ньому інженерних комунікацій, чистих вулиць і дворів, зелені, всього того, що створює комфорт для людської душі й очей.

Ужгород поверне свої фонтани? (фотофакт)

Принаймні така тенденція вже проглядається: з минулого тижня на пл. Поштовій відкопали, у прямому значенні, засипаний грунтом у 90-ті роки фонтан. А саме звільнили від грунту конструкцію, задуману при проектуванні пл. Поштової
для функціонування фонтана.

Балогу прибрали

Як повідомляє сайт УА-Репортер, для песика Балоги, який поселився на території аквапарку в парку «Підзамковий», настали невеселі дні. Через те, що в четвер 1 серпня аквапарк було відкрито для відвідувачів, будку, в якій жив Балога, довелося перенести аж у самий закуток біля побутових приміщень.

Мешканці міста просять прокуратуру з’ясувати, чи законне будівництво на Минайській, 16

Ужгородці вкотре стали свідками захоплення зеленої зони, на якій розпочато будівництво. Йдеться про землі загального користування на Минайській, 16, де огороджено земельну ділянку площею близько 90 кв. м й викопано траншею під фундамент завглибшки 1 метр.

Балогу покарано

Він надзюрив у тапочки.

Ален Панов спростовує своє звернення до міськради про встановлення білборда

Як ми повідомляли в попередньому числі «Ратуші», минулого тижня на виконкомі під час розгляду проекту рішення «Про зовнішню рекламу» було відмовлено у встановленні рекламного щита на вул. Капітульній біля Хрестовоздвиженського кафедрального собору, де планується облаштувати сквер, голові Закарпатського осередку Спілки дипломатів України Аленові Панову, мовляв, через існуючий мораторій на нові рекламоносії. Вже після засідання виконкому міський голова, який напередодні повернувся з відпустки, сказав, що не знає, про якого саме Панова йдеться...

Виконком ухвалив виділення 2 млн. 250 тис. грн. на потреби Водоканалу

...й дозволив приватизувати житло у «маневровому» будинку.

Суд довів законність поселення ужгородки.   У мерії зобов’язані допомогти   з документами на квартиру

На «гарячу лінію» редакції цього тижня звернулася мешканка з вул. Заньковецької, 9 Єлизавета Комар.

Балогу вкусив кліщ.   У нього пронос

Сайт «УА-Репортер» продовжує розповідати про песика Балогу, який оселився на території аквапарку в Ужгороді. Як повідомляє сайт, Балога захворів. Зі слів охоронця, який опікується песиком Балогою, уже з понеділка в собаки пропав апетит.

Бaлога вкусив офіціантку ресторану

Сайт «УА-Репортер» продовжує розповідати про песика Балогу, який поселився на території аквапарку в парку «Підзамковий».

Ужгородські аптеки пустили з молотка   за зниженою ціною

У минулому номері міської газети можна було почитати про результати
так званого аукціону з продажу восьми міських аптек.

«Нашому терпінню приходить кінець...»

Мешканці будинку на вул. Богомольця, 20, які роками відстоюють своє законне право на житло у цьому гуртожитку, надіслали відкритого листа депутату Закарпатської обласної ради, члену виконавчого комітету Ужгородської міської ради Володимирові Чубірку.

В обласному центрі Закарпаття цього року появилося 34 нових мільйонерів

За інформацією начальника ДПІ м. Ужгорода Марії Бадиди, кількість громадян, доходи яких перевищили 1 млн. грн., становить 62 особи (проти 28 у 2012 році).

Театральну площу реконструюють за проектом львівського архітектора

...без громадських обговорень й погодження з боку містобудівної та науково-художньої рад?

Балогу за язик вкусила оса

У минулому номері ми повідомляли про те, що на території , де бізнесмен Сергій Ратушняк будує аквапарк, завівся цуцик, якому сторож дав кличку Балога.

У дворі на Заньковецькій, 25 через незаконне розриття травмуються діти

На гарячу лінію редакції «РІО» звернулися обурені мешканці буд. № 25, що на вул. Заньковецькій в Ужгороді. Вони поскаржилися на «партизанські» дії підлітків, які мешкають у цьому й прилеглих п’ятиповерхівках, а також бездіяльність керівництва ЖРЕРу № 5.

Бюджет Ужгорода — серед найзакритіших   в Україні

Серед міст західних областей України найвідкритіші міські бюджети у Хмельницьку та Львові, найзакритіші — у Тернополі, Чернівцях та Ужгороді, дійшли висновку експерти Центру політичних студій та аналітики, проаналізувавши інформацію про міські бюджети на сайтах міських рад обласних центрів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат