Виконком вирішив демонтувати МАФи на пл. Петефі й вул. Швабській та встановити «рекламні» велопарків

23.08.2013 14:30 РАТУША

На засіданні виконкому Ужгородської міської ради в середу ухвалили рішення демонтувати дві МАФи. Як значиться у проекті рішення, відділ муніципальної поліції та правопорядку (О. Шушка) спільно з департаментом міського господарства (О. Касперов) проведуть демонтаж малих архітектурних форм, розміщених на вул. Швабській (біля житлового будинку № 35) і пл. Ш. Петефі (біля Будинку побуту).


Як з’ясувалося, дозволів на встановлення цих МАФів міська влада не надавала, а їхніх власників неодноразово попереджали про демонтаж конструкцій, виписували протоколи й притягали до адміністративної відповідальності. Однак відповідного реагування з боку останніх так і не було, тож конструкції приберуть. При цьому витрати на їх демонтаж повинні будуть оплатити власники «незговірливих» МАФів.

Виконком також ухвалив рішення про розміщення зовнішньої реклами на восьми міських велопарківках на термін до 1 жовтня 2014 року, хоча легітимність їх встановлення в центрі міста залишається не зовсім переконливою.

«Рекламні» велопарківки будуть на вул. Духновича, пл. Корятовича, пл. Театральній, наб. Незалежності, а також по дві велопарківки з вмонтованими рекламними щитами на пл. Петефі й вул. Волошина.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат