Міська влада   не переноситиме жіночі консультації на «БАМ»

10.08.2013 10:42 РАТУША

...і проти паркування біля пологового за рахунок зеленої зони.

Виконком розглянув проект рішення про продовження діяльності чотирьох медичних програм: про медичне забезпечення ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни, розвиток нефрологічної та гемодіалізної служби в місті, забезпечення пожиттєвої терапії хворих-інвалідів ендокринологічного профілю та про первинну спеціалізацію лікарів за фахом «загальна практика — сімейна медицина».

Ці програми у місті вже успішно діють. Виконком лише продовжив строк їхньої реалізації на термін до 2017 року. Відтак рішення виконкому мають затвердити на наступній сесії міської ради.

Під час обговорення прозвучало незрозуміле запитання стосовно перспективи перенесення жіночої консультації на вул. 8 Березня і на вул. Другетів на «БАМ» до приміщення Ужгородського міського перинатального центру.

Міський голова Віктор Погорєлов запевнив присутніх, що міська влада не планувала і не планує переносити згадані медичні заклади. Лікарі працюватимуть там, де й працювали, а ужгородці комфортно і звично отримуватимуть медичну допомогу. А ось намагання влаштувати провокації, висмикуючи для цього аспекти роботи міського голови (як, наприклад, ознайомлення з роботою лікарні) і вигадуючи штучні приводи для скандалу, ніколи не матимуть успіху, повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Також жвавого обговорення набуло інше питання — щодо облаштування паркування для автомобілів на території пологового будинку за рахунок зеленої зони. Така постановка питання обурила міського голову, який зазначив, що «тільки вчора розмовляв із керівництвом пологового будинку стосовно можливості встановлення шлагбаума, аби не допускати заїзду автотранспорту на територію медичного закладу». Тож про облаштування паркування, тим паче, за рахунок зеленої зони, не може бути і мови, наголосив Віктор Погорєлов і наказав провести службове розслідування з приводу даного питання.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат