Ужгородcька влада зриває грантовий проект

18.12.2015 21:04 РАТУША

Спільний із польським містом Ярославом грантовий проект із реконструкції «Совиного гнізда» Ужгород мав завершити ще в жовтні, але і в терміни до кінця грудня не вкладається. Вже 29—30 грудня до Ужгорода приїде польська делегація, аби на власні очі переконатися, що реконструкція «Совиного гнізда», на яку були виділені грантові 800 тис. євро, пробуксовує.


Є побоювання, що після цього Ужгород надовго внесуть до «чорного списку», відтак Ужгородська міська рада, на які би блискучі грантові проекти не робила заявки в майбутньому, буде розглядатися виключно як неблагонадійний партнер, якому в найближче десятиліття ніщо не «світитиме»...

Хоча роботи наразі активно ведуться, з обсягом впоратися практично неможливо. За словами координаторів проекту з українського боку, Ужгород справді взяв на себе великий ризик встигнути реалізувати масштабний проект із реконструкції винних льохів за півроку. До того ж, неякісною і дорогою була перша проектно-кошторисна документація, нові проблеми виникали безпосередньо вже у процесі реконструкції тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гроші на ужгородське «Совине гніздо» хотіли роздерибанити балогівці

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат