Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

На Великоберезнянщині від голоду померла 3-місячна дівчинка

У сім’ї, де виховувалося троє дітей, через неналежний догляд померло тримісячне немовля.

У колишньому СІЗО нині відбувають покарання 20 довічників

УМВС у Закарпатській області організувало похід до Закарпатської установи виконання покарань № 9 із метою «виховних» функцій.

Лікар наркодиспансеру розтрощив телефон водія, якого звинуватили в нетверезому керуванні (ВІДЕО)

Скандальний інцидент, викликаний неадекватним поводженням лікаря наркодиспансеру та працівників ДАІ, зафіксований камерами відеоспостереження в медзакладі, а опісля розповсюджений у Інтернеті, викликав масу обурення в закарпатців як у соціальних мережах, так і в коментарях до новини.

Перше місце за дитячою злочин­ністю займають Мукачево і район

Від початку року неповнолітніми області було скоєно 143 злочини на відміну від 153, зафіксованих у минулому році. Про це під час брифінгу до Дня захисту дітей повідомив   Василь Мадяр, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Закарпатській області, підполковник міліції.

В Ільниці чоловік убив пенсіонерку   і погрожував своєму синові

Днями мешканець Ільниці звернувся до чергової частини Іршавського райвідділу з повідомленням, що його батько погрожує йому фізичною розправою. На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група.

«Я просто розгубилася   й забрала чужу дитину...»

Жінка, що викрала з лікарні 3-місячного малюка, засуджена до чотирьох із половиною років ув’язнення.

Чоловік через ревнощі вбив   молотком дружину, а вину хотів скинути на невідомих...

Минулих вихідних близько п’ятої години ранку до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 48-річного мешканця Ужгорода про те, що на сходах у коридорі будинку за місцем проживання невідомі особи вбили його дружину, повідомляє Діана Дорогій із Ужгородського міськвідділу міліції.

П’яні пасажири мікроавтобуса побили двох даїшників

Інцидент стався минулої суботи в Мукачівському районі. Два співробітники Державтоінспекції несли службу біля села Лалово й зафіксували перевищення швидкості мікроавтобусом «Merсedes Vito». Вимогу зупинитися водій проігнорував, однак далеко втекти не зумів. Через кілька хвилин даїшники виявили мікроавтобус із пробитим колесом у кюветі біля села Залужжя. Поруч із ним стояли водій і четверо хлопців-пасажирів.

Автівка знесла ліхтар і лавицю

У середу вранці на проспекті Свободи в Ужгороді сталася ДТП. Дві іномарки, зіткнувшись, вилетіли на пішохідну частину проспекту. На щастя, перехожі не постраждали, однак авто знесло лавицю та ліхтар...  

На Тячівщині озброєний злочинець пограбував автозаправку

Зухвалий напад стався у вівторок близько 4-ї ранку в селищі Солотвино (Тячівський район).

На Міжгірщині покінчила   з собою 13-річна дівчина

У райвідділі міліції редакції повідомили, що 13-річна дівчина жила в нормальній, забезпеченій сім’ї, а у своєму класі була активісткою і лідером.

Винуватець резонансної   ДТП у Хусті, котрий лікувався   у психлікарні, безслідно зник

У понеділок Виноградівський районний суд планував розглянути питання про примусове лікування у психіатричному закладі з посиленим наглядом винуватця гучної ДТП в. о. начальника Хустського відділення ПАТ «Закарпатгаз» Павла Нагірного.

Саморобний трубопровід,   що викачував пальне,   проходив дном Ужа

Мешканців Закарпатської та Львівської областей, які розкрадали дизельне пальне шляхом несанкціонованого врізування у трубу магістрального продуктопроводу, викрили працівники СБУ. Як з’ясувалося, зловмисники перекачували сировину через спеціально прокладену під землею саморобну систему трубопроводів завдовжки майже 3 кілометри, повідомляє прес-центр СБ України.

Чому Виноградівський суд арештовує людину, яка 7 років тому намагалася захиститися   від злочинця?..

Чи має право людина захищати своє життя, своїх близьких і житло від злочинців? Що з цього може вийти — яскраво ілюструє випадок, що стався у Виноградові в грудні 2007 року й свого часу набув великого резонансу.

Копча-старший тікав   від міліціонерів, як заєць

Минулого тижня ледь не закінчилася довга епопея з затримання кримінального авторитета Володимира Копчі з Великого Березного, котрий у грудні 2011 р. без жодної причини вбив місцевого мешканця Павла Опаленика — батька маленької дитини й чоловіка вагітної дружини («РІО» неодноразово розповідала про цей зухвалий злочин).

Хабарників, порушників   і гвалтівників у області   побільшало

Днями відбулася перша прес-конференція головного міліціонера області Василя Варцаби. Генерал-майор міліції пообіцяв зустрічатися з журналістами частіше — раз на місяць. Інформуючи про рівень злочинності в області, начальник УМВС України в Закарпатській області констатував, що загалом рівень злочинності в Закарпатті нижчий за загальноукраїнський на 11 %. Відсоток розкриття злочинів на сьогодні складає
82 %. Попри це за два місяці нинішнього року вдалося також розкрити 123 злочини минулих років.

На Тячівщині затримали 24-річного чоловіка,   котрий вбив трьох   своїх родичів

Бездиханні тіла трьох людей у с. Рокитне Рівненської області виявила місцева мешканка, котра зайшла до своїх односельців перевірити показники електролічильника. 79-річний чоловік, його 74-річна дружина, а також їхня 45-річна донька лежали в хаті з численними ножовими пораненнями.

Вкрадений у Порошкові міст ніхто   й не думає шукати?

Майже три місяці тому, на початку грудня минулого року «РІО» повідомляла про надзвичайну подію, що сталася в с. Порошково Перечинського району — невідомі вкрали... підвісний металевий міст через р. Тур’я, який з’єднував село з полем, розпайованим між колишніми колгоспниками.

Москаль: «Закарпатська міліція   й не думає розшукувати Копчу»

Нардеп Геннадій Москаль направив міністрові МВС Віталієві Захарченку депутатське звернення з приводу відомої справи Копчі.

Начальник райвідділу міліції збив жінку, яку від удару   відкинуло під колеса фури... (ДОПОВНЕНО)

ДТП зі смертельним результатом сталася в середу близько 7-ї години на трасі «Київ — Чоп» біля с. Клячаново Мукачівського району. 49-річна місцева мешканка рухалася по автотрасі на велосипеді (хоча поряд прокладена велосипедна доріжка, а на дорозі встановлено знак, що забороняє рух велосипедистів) і була збита автомобілем «Skoda Fabia» (на фото).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат