Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 200, 20

Міліціонер готував теракт?

Як повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області, 6 серпня було проведено санкціонований обшук у кримінальній справі, порушеній 25 травня цього року за фактом вчиненого замаху на терористичний акт (ч. 1 ст. 258 ККУ) за місцем проживання працівника УМВС України в Закарпатській області, підполковника міліції.

Ужгород: Вкрадено 10 мільйонів доларів, а слідство затягується

Найрезонанснішу за масштабами розкрадань грошових коштів вкладників справу кредитної спілки «Централь-Старт» знову повернули на дорозслідування. Правоохоронці явно не торопляться повернути вкладникам їхні зниклі заощадження

Ціна «мирової угоди»

Як розкрадали Ужгородський університет.

Копчу-молодшого звільнили з-під варти

Наша газета вже двічі детально розповідала про жорстоке вбивство невинної людини у смт Великий Березний. 19 грудня минулого року кримінальний авторитет Володимир Копча, котрий два роки офіційно перебував у розшуку за переправлення нелегалів за кордон і весь цей час, не ховаючись, жив у себе вдома, розстріляв із мисливської рушниці 30-річного місцевого мешканця Павла Опаленика.

Викладач підробив собі посвідчення міліціонера

В Мукачеві на стаціонарному посту працівники державтоінспекції та внутрішньої безпеки зупинили автомобіль «Hyundai».

Чиновники незаконно передали 5 га державної землі в приватну власність

Днями працівники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб однієї з РДА.

Справу про вбивство власника кафе «Піт-стоп» перекваліфікували і скерували до суду

2 квітня прокуратура Закарпатської області скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням молодика, від удару якого помер бізнесмен, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Заява Сергія Ратушняка з приводу ДТП, «героїв» і мажорів

На околиці нашого міста, поблизу мікрорайону Шахта сталася ДТП, внаслідок якої сталася непоправна трагедія в одній родині — загинув син — і горе в іншій сім’ї — звинувачення, прокльони і обсмоктування трагедії.

У ДТП за участі доньки посадовця   загинув 34-річний водій мотоцикла... (ДОПОВНЕНО)

20 березня за фактом ДТП, яка сталася на об’їзній дорозі поблизу ресторану «Кілікія» обідньої пори 19 березня і внаслідок якої загинув 34-річний ужгородець, порушено кримінальну справу (ч. 2 ст. 286 КК України — порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого).

Страшна помста

Головна версія жахливої трагедії, що сталася в Мукачеві — нездатність чоловіка будувати стосунки в сім’ї й помста дружині

У Єгипті ужгородця засудили до 25 років тюрми

Серед звинувачень навіть підготовка замаху на президента...

Ниркова недостатність

На Закарпатті двоє вербувальників донорів людських органів
засуджені до позбавлення волі з випробувальним терміном.

Перинатальна справа

Адвокат: Відповіді прокуратури на клопотання свідчать про рівень об’єктивності ведення слідства.

У міській СЕС за три тисячі гривень «закривають очі» на порушення...

Днями в міліцію звернулася з заявою ужгородка, власниця кафе. Міська санепідемстанція виявила в закладі якісь порушення, через що обіцяли його закрити. Та одна з працівниць цієї служби пообіцяла «залагодити» цю проблему за умови, якщо підприємець дасть їй хабар у сумі три тисячі гривень, повідомляє СГЗ УМВС України в Закарпатській області.

Проти ужгородського «мажора», який стріляв у кафе, порушено кримінальну справу

Як ми вже повідомляли 16 січня до Ужгородської прокуратури з заявою звернувся власник кафе «Рrаvа», що на вул. Л. Толстого. В ній підприємець писав про інцидент, який стався у його закладі 14 січня, а саме про постріл із пістолета одного з відвідувачів закладу.

У пенсіонерки з... пральної машини вкрали всі заощадження  

63-річна мешканка Мукачева ховала гроші у пральній машині. Її заощадження складали 4000 доларів та 1000 євро.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат