Справу про вбивство власника кафе «Піт-стоп» перекваліфікували і скерували до суду

06.04.2012 11:25 КРИМІНАЛ

2 квітня прокуратура Закарпатської області скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням молодика, від удару якого помер бізнесмен, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Нагадаємо, на початку лютого серед білого дня в Ужгороді працівник однієї з державних установ Ужгорода перешкоджав рухатися автомобілю, яким керував власник ужгородського кафе. На зауваження останнього завдав йому смертельного удару, від якого бізнесмен, не встоявши на ногах, впав і вдарився головою об льодяні брили. Як повідомив заступник начальника управління, начальник відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні дізнання та досудового слідства прокуратури області Іван Косей, смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

27-річний молодик втік із місця пригоди, але невдовзі був затриманий працівниками карного розшуку. Спочатку за цим фактом було порушено кримінальну справу за ст. 119 КК України (вбивство через необережність). Однак згодом у кримінальній справі було змінено кваліфікацію на суворішу статтю Кримінального кодексу — ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Коментарі :


10.04.2012 12:01 Тетяна

друга фраза правильно помічена...бізнесмени дуже багато собі позволяють,особливо коли вони за кермом дорогої машини.дуже шкода сімю померлого чоловіка, але дуже добре знаючи молодика який його вдарив,він ніколи не вдарив би без причини, а те що він впав невдало,це вже ситуація неприємна,але......


08.04.2012 10:53 лопес

цікаво у якій державній установі працював цей урод хоча власникам кафе теж треба памятати що і вони не є богом обрані і теж треба слідкувати за язиком


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат