Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 20, 20

На Берегівщині вилучили з могили тіло загиблої поліцейської, аби провести ексгумацію

Ми повідомляли, що родичі загиблої в минулому році поліцейської Катерини Карнаухової вимагають повторного розслідування причин смерті їхньої доньки.

На Закарпатті судитимуть директора рекламної агенції за розпалювання національної ворожнечі

Ще вночі 20 жовтня 2018 року на території Закарпатської області були розклеєні провокативні білборди зі зображенням угорських закарпатських діячів: нардепа Ласла Брензовича, заступника голови облради Йосипа Борто та депутата облради Ілдики Орос. Під їхніми зображеннями напис: «Зупинимо сепаратистів».

В Ужгороді наркоман на «Шкоді» протаранив поліцейський автомобіль

Як повідомляє поліція, пригода сталася близько першої години ночі. Один із екіпажів патрульних поліцейських передав у диспетчерську, що водій автомобіля «Шкода» не зупинився на вимогу поліцейських. За порушником почалася погоня. Його помітили на вулиці Минайській, але водій «Шкоди» і не думав зупинятися, ігноруючи і проблискові сигнали, і голосову команду патрульних.

Водій, який в Ужгороді на «Мерседесі» вдарився у бетонну опору, перебував у розшуку

В Ужгороді «Мерседес» вдарився в бетонну опору. Як з’ясувалося, водій не впорався з керуванням і автомобіль винесло на узбіччя, а потім на зелену зону між дорогою та тротуаром. Автомобіль зніс кілька молодих дерев, а потім вдарився у бетонну опору рекламного білборда.

На Воловеччині син виграв у матері тендер на поставку хліба в школи

На тендері відділу освіти Воловецької райради щодо поставок хліба для шкіл змагалися... матір та син.

Затриманий на кордоні з Закарпаттям фінансовий аферист зі Швеції намагався покінчити життя самогубст

41-річного шведського бізнесменa Еміля Амірa Інгмaнсонa (Emil Amir Ingmanson), відомого як Мaкс Сервін, звинувaчують у тому, що він обдурив 22 тисячі пенсіонерів Швеції нa суму 2,4 млрд. шведських крон (247 млн. євро).

В Ужгороді з офісу депутата райради злодії винесли велику суму у валюті

В Ужгороді пограбували офіс депутата Ужгородської райради Роланда Цербера.

Словацька поліція затримала закарпатця, який у складі російської мафії займався рекетом у Італії

Як повідомляють словацькі ЗМІ, 39-річного мукачівця було затримано на КПП «Вішнє Нємєцке» — «Ужгород».

Мукачівець, який незаконно заволодів чужою квартирою, сяде на 6 років

Злочинцем-шахраєм виявився юрист, який спеціалізувався на нерухомості. Цей юрист добре орієнтувався у питаннях придбання нерухомості. Одного разу він розробив схему і використав у ній свого сусіда-інваліда.

На Закарпатті суд виправдав, спійманого ще в 2015 році на хабарі, ДАІшника

Свалявський райсуд виніс вирок відносно співробітника центру з надання послуг ДАІ. Його звинувачували в отриманні хабара в розмірі 140 доларів ще в 2015 році. Хабар він ніби брав за сприяння в прискоренні перереєстрація автомобіля та виборі номерних знаків.

На Закарпатті розтрощили автомобіль журналістів «Української правди»

Журналіст видання «Українська правда» Ельдар Сарахман розповів, як для нього ледь трагедією не закінчилася поїздка у найбагатше циганське село на Закарпатті — Підвиноградів.

Апеляційний суд відмовився відсторонити мера Ужгорода Андріїва від посади

Прокуратура звинувачує Богдана Андріїва у розтраті коштів та підробленні документів. За даними слідства, його дії начебто завдали міському бюджету збитків у розмірі понад 6,5 млн. грн.

На Закарпатті виник угорський скандал

Навіть попри останній скандал навколо Закону «Про освіту», Угорщина доводила, що у жодному випадку не кине закарпатців у біді.

У Ракошині мотоцикліст без шолома вдарився головою у вантажівку і загинув

«11 вересня на трасі Київ—Чоп, у межах села Ракошино на Мукачівщині, водій мотоцикла не впорався з керуванням і допустив зіткнення з вантажівкою, яка рухалася попереду», — йдеться в поліцейському зведенні.

В Ужгороді жінка за кермом позашляховика збила мотоцикліста

Товариші мотоцикліста переконують, що за кермом була екс-дружина керівника Нацполіції України Князєва.

Водія, через якого загинули троє людей, «відбілюють»…

Батьки загиблих студентів Львівської політехніки заявляють, що «мажор», через якого загинули їхні діти, намагається уникнути відповідальності.

Убивство директора ужгородської взуттєвої фабрики: подробиці

16 жовтня, близько 10.00 у власному кабінеті було застрелено гендиректора ужгородської взуттєвої фабрики Андраніка Нікогосяна.

На яку суму пограбували закарпатський Ощадбанк?

У період між католицьким Різдвом та Новим роком у Мукачеві зникли кошти Ощадбанку. Мова йшла про майже мільйон гривень. Спочатку говорилося про неуважність інкасаторів, які ці гроші просто загубили. І лише 6 січня надійшла заява про банальне пограбування інкасаторами власного банку.

Ужгородець Едвард Чікош у єгипетській тюрмі відбуває 25-річний термін

Шість років за надуманим звинуваченням у єгипетській тюрмі перебуває наш земляк Едвард Чікош. Єгипетські ЗМІ називають його контрабандистом, організатором масових заворушень. Єдиним доказом проти Едварда Чікоша став автомат Калашникова у багажі автобуса його турфірми.

Нічні жахи від п’яних судді та співробітника СБУ в Ужгороді

9 грудня вночі в Ужгороді поліція мала багато клопоту з п’яними суддею та співробітником СБУ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат