Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

На Тячівщині сімох учительок ошукав один і той самий шахрай

Незвична телефонна афера відбулася днями в Тячівському районі Закарпаття. З заявами в міліцію звернулися відразу семеро мешканок одного з сіл району. Всі потерпілі працюють вчителями в одній навчальній установі Тячівщини.

Військовий, захищаючи доньку, побив четвертокласника, а потім опинився у шпиталі...

Так батько школяра, кандидат у нардепи, розібрався з кривдником сина.

Міліція затримала розбійну   банду, яка 6 разів нападала   на закарпатців зі зброєю

На рахунку зловмисників — щонайменше 6 розбійних нападів із застосуванням зброї   та 8 крадіжок, скоєних у Тячівському й Хустському районах. Серед бандитів виявилися і двоє колишніх десантників…Ця добре організована й законспірована банда діяла протягом двох років.

Молодший Копча нарешті отримав вирок

Ужгородський міськрайонний суд розглянув кримінальну справу стосовно Юрія Копчі з Великого Березного, котрий у грудні 2011р. підпалив легковика місцевому мешканцеві. Підпал було скоєно через кілька годин після жорстокого вбивства кримінальним авторитетом Володимиром Копчею (батьком Юрія Копчі) 30-річного Павла Опаленика.

У Виноградові покінчив із собою заступник районного військкома, який нещодавно сам написав рапорт пр

Тіло заступника начальника Ір­шав­сь­ко-Виноградів­сь­ко­го районного військкомату, 44-річного майора Володимира Вовчини, виявили його дружина й колеги по службі. Чоловік повісився у своєму гаражі на вул. Чкалова в м. Виноградові.

Словаки застрелили провідника нелегалів з Жорнави

Інцидент із застосуванням вогнепальної зброї стався на українсько-словацькому кордоні неподалік Великоберезнянського району. Камери спостереження, встановлені в прикордонному лісі словацькими поліцейськими, зафіксували пересування групи осіб — п’яти нелегалів (пізніше з’ясувалося, що це були громадяни В’єтнаму) та провідника, у котрого в руці був обріз мисливської рушниці.

У Ключарках знайшли чоловіка   з кулею в голові

3 cерпня близько 19.50 на автодорозі у с. Ключарки Мукачівського району в автомобілі «Хюндай» виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у голову. Вбитим виявився мешканець с. Ключарки, 1979 р. н., повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області. За фактом триває досудове розслідування. Правоохоронці звертаються до громадян, які можуть надати допомогу в розкритті злочину. Кому відома будь-яка інформація про вчинення цього кримінального правопорушення, звертатися за телефоном 099-146-15-46.

Прокуратура притягнула до відпо­відальності майже 30 посадовців

За результатами розгляду звернень громадян прокуратура області провела 48 перевірок та розпочала кримінальне провадження. Також внесено 33 подання, скасовано незаконний акт, притягнуто 28 посадових осіб органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування до дисциплінарної відповідальності, у тому числі 5 — органів державного контролю. Заявлено позови на суму 357 тис. грн., повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Батька-педофіла 10-річного хлопчика, який стрибнув із даху 9-поверхівки в Ужгороді,   засудили до 10

Про цей трагічний випадок два роки тому писала вся закарпатська преса. 7 червня 2012 р. на вул. Легоцького в Ужгороді 10-річний хлопчик стрибнув із даху 9-поверхівки й загинув.

Один із сатаністів, звинувачених у вбивстві 18-річного хлопця, повісився в камері ізолятора

Минулої п’ятниці, 13-го, в Тячівському районному суді почалося слухання у справі про жорстоке вбивство 18-річного хлопця (про що «РІО» детально розповідала наприкінці минулого року).

Закарпатський викладач може сісти за збір грошей за заліки

Обвинувальний акт про корупційний злочин хустського викладача, який збирав гроші за складання заліків зі студентів, уже передано до суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

СБУшники пов’язали на хабарі   8 тисяч доларів начальника   відділу закарпатської прокуратури

Як вдалося дізнатися редакції, затриманий — начальник відділу правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Закарпатської області Олег П.

У таксиста клієнт забрав автівку, пригрозивши пістолетом

Ввечері перед Великоднем до одного з таксистів Ужгорода звернувся чоловік із проханням за відповідну плату відвезти його в Перечин. Однак, як з’ясувалося, клієнт мав дещо ширші наміри, ніж просто доїхати до вказаного пункту призначення. Як тільки вони доїхали до Перечина, пасажир наказав водієві вийти з автівки, віддати ключі від машини і протягом певного часу не звертатися до міліції. В цю ж мить таксист відчув, що йому в бік приклали предмет, схожий на пістолет. Чоловік перелякався не на жарт і віддав ключі від автомобіля злочинцеві в руки.

Літнього американця, що   оселився в закарпатській глибинці, вкотре обікрали земляки

Громадянина США Джорджа Білканича, про котрого «РІО» докладно розповідала на початку минулого року, знову обікрали. Цього разу знайома жінка забрала в нього з дому 300 доларів, наручний годинник «Rolex», а також кишеньковий годинник, марку якого він не пам’ятає.

У Рахові співробітник карного   розшуку спробував обікрасти квартиру заступниці голови суду

Незвичайна пригода сталася минулої неділі в Рахові. Серед ночі в райвідділ міліції подзвонив   місцевий мешканець і повідомив, що затримав злодія, котрий проник до його квартири. Можна уявити здивування оперативників, що прибули на місце, коли вони впізнали в затриманому... свого колегу — співробітника відділу карного розшуку!

За міні-фотоапарт в колекцію -- 7 років тюрми

Донецькому колекціонерові загрожує сім років за фотокамеру для КДБ, розроблену ще за Сталіна.

У Мукачеві невідомі викрали з церкви 6 хрестів та позолочені коробки з мощами святих

Невідомі обікрали Свято-Троїцький храм у Мукачеві. З церкви зникли шість хрестів із прикрасами та п’ять позолочених коробок з мощами святих. Крадіїв шукають правоохоронці.

«Ведмежатник», який обікрав ювелірку, загубив коштовності   неподалік місця злочину

Злочин із незвичайним фіналом стався у Виноградові. До міліції з заявою про крадіжку звернувся приватний підприємець, власник ювелірного магазину.

Прокуратура розслідує факти зловживання митниками службовим становищем

Перевіряючи роботу митників на Чопській митниці Міндоходів, прокуратура виявила ряд порушень у діях посадових осіб митниці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат