Прокуратура розслідує факти зловживання митниками службовим становищем

07.02.2014 16:31 КРИМІНАЛ

Перевіряючи роботу митників на Чопській митниці Міндоходів, прокуратура виявила ряд порушень у діях посадових осіб митниці.


Наразі слідчим відділом прокуратури Закарпатської області проводиться досудове розслідування кримінальних проваджень за фактом службового підроблення та замаху на заволодіння коштами шляхом зловживання службовим становищем працівником митного поста «Виноградів» Чопської митниці Міндоходів, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області. Також досудове розслідування проводиться і за фактом зловживання службовим становищем службовцями митного поста «Ужгород-вантажний» Чопської митниці Міндоходів. Останні здійснили митне оформлення товарів за заниженою митною вартістю і своїми діями завдали збитків інте­ресам держави у вигляді несплачених митних платежів на суму понад 400 тис. грн.

Прокуратура області внесла подання про усунення порушень вимог Митного кодексу України та інших нормативно-правових актів при здійсненні митного контролю, за результатами розгляду якого до відповідальності притягнуто 4 посадові особи Чопської митниці.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат