Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

Старшокласник розпилив сльозогінний газ у класі

10-класник Ясінянської ЗОШ із невідомих причин зір­вав урок біології, на якому були присутні 37 учнів.

На Виноградівщині згоріла ферма з сіном, соломою та зерновими, врятовано лише худобу

Днями вночі до виногра­дів­ських рятуваль­ни­ків надійшло пові­домлення, що го­рять будівля для утримання худоби та складське приміщення фермерського господарства, що в селі Перехрестя Виноградівського ра­йону, повідомляє ТУ МНС у Закарпатській області.

Чоловік згвалтував   15-річного учня своєї дружини,   а потім написав щире зізнання...

11 жовтня до Ужгородської міліції звернувся за допомогою майстер Ужгородського професійного ліцею № 19 із проханням розшукати 15-річного учня, який зник 8 жовтня.

Москаль просить притягнути   до відповідальності ужгородського суддю Семерака через затягування справ

Перший заступник голови парламентського комітету з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією Геннадій Москаль направив депутатське звернення голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, судді Верховного Суду України Ігореві Самсіну з приводу резонансної справи про самогубство 10-річного хлопчика, що сталося в Ужгороді в липні цього року.

На Рахівщині двічі згвалтували десятикласницю...

До рахівських правоохоронців звернулася з заявою мешканка смт Великий Бичків, у якій повідомила, що її неповнолітню доньку, ученицю 10-го класу, згвалтували невідомі.

П’яний водій перевозив у мікроавтобусі людей на дерев’яних табуретках  

У четвер вранці працівники Державтоінспекції Закарпаття при проведенні профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті зупинили в Хусті мік­роавтобус «Mercedes Vito» під керуванням 57-річного місцевого мешканця.

Чоловік згвалтував неповнолітню дочку співмешканки

44-річний мешканець Іршавщини зійшовся з жінкою, котра має 17-річну доньку.

21-річна дівчина, щоб позбутися   небажаної дитини, серед ночі в полі сама народила недоношене немовл

Дитина померла, а проти матері збираються порушити кримінальну справу за умисне вбивство.

У закарпатця, який вирощує ківі, викрали 9 тис. саджанців   по 120 грн. за штуку

Генріх Стратон, закарпатський біолог-селекціонер, який займається вирощуванням ківі, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомив про два факти крадіжки, які сталися з ним за останній час.

Троє дітей опинилися в лікарні через зіткнення «Ауді» й... підводи

ДТП сталася на автодорозі біля с. Нижній Коропець Мукачівського району. 50-річний водій легковика «Ауді» з невідомих поки що причин виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з кінною підводою, що рухалася назустріч.

Закарпатці викачують паливо   з нафтопроводу

Минулих вихідних під час обходу нафтопроводу ДП «Прикарпатзахідтранс», що належить російській фірмі, служба охорони виявила незаконне врізання в полі біля с. Підгорб Ужгородського району.

До контрабандного тунелю   додалася справа самовільного   захоплення землі

Справа про тунель до Словаччини, який викрили ще в липні, розвивається далі. 17 вересня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу стосовно двох закарпатців, підозрюваних у причетності до контрабандного тунелю, за фактом самовільного захоплення земельної ділянки.

Син головного нарколога збив на смерть жінку

Аварія сталася в неділю вранці в Ужгороді. «Мерседес» на великій швидкості в районі «Океану», що на Грушевського, збив пенсіонерку, 57-річну ужгородку. Жінка, на яку наїхав автомобіль, померла на місці. Водія «Мерседеса» доправлено до лікарні. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

П’яний міліціонер збив пішохода

Прокуратура м. Ужгорода вирішує питання про порушення кримінальної справи стосовно старшого лейтенанта ужгородської міліції, який у стані алкогольного сп’яніння збив пішохода.

Депутат сільради стріляв   у кафе з забороненої зброї

Прокурор Закарпатської області порушив кримінальну справу стосовно одного з депутатів Білоцерківської сільської ради Тячівського району за вчинення хуліганства та незаконне поводження зі зброєю, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

У закарпатки з вентиляційної труби вкрали 52 тис. доларів...

Мешканка Виноградова обладнала сховок для 52 тисяч доларів у… вентиляційній трубі кухонної кімнати.

13-річні школярки вкрали перфоратор

У Виноградові дві 13-річні сестри-школярки викрали зі складу перфоратор, флекс і електричний кабель.

П’яний син убив свого батька...

82-річного мешканця одного з сіл Свалявщини днями виявив мертвим у ліжку сільський фельдшер.

У Берегівській міськраді вимагали 600 доларів хабара

З заявою в міліцію звернувся мешканець Берегова, який повідомив про те, що працівник одного з відділів Берегівської міської ради вимагає від його знайомих, мешканців Мукачева, хабар за сприяння в поселенні в місцевий гуртожиток і отримання в подальшому прописки в місті.

Тячівський чиновник відповість   за хабар

Прокуратура Закарпатської області завершила розслідування кримінальної справи про обвинувачення службової особи в одержанні хабара, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат