Син головного нарколога збив на смерть жінку

14.09.2012 15:30 КРИМІНАЛ

Аварія сталася в неділю вранці в Ужгороді. «Мерседес» на великій швидкості в районі «Океану», що на Грушевського, збив пенсіонерку, 57-річну ужгородку. Жінка, на яку наїхав автомобіль, померла на місці. Водія «Мерседеса» доправлено до лікарні. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.


До редакції «РІО» звернувся читач із проханням з’ясувати обставини ДТП, оскільки, за його даними, водій із пасажиром у момент скоєння ДТП були напідпитку й намагалися втекти з місця події.

За коментарем редакція звернулася до прес-секретаря УМВС України в Закарпатській області Ганни Валюк. За її словами, в автомобілі був лише водій, 22-річний студент УжНУ, без пасажирів і з місця аварії він втекти не намагався. Його одразу доправили до лікарні, де діагностували закриту черепно-мозкову травму. Експерти встановлюють, чи не перебував він у стані алкогольного сп’яніння. Результати експертизи поки що невідомі.

За повідомленням прес-служби прокуратури в Закарпатській області, стосовно водія слідчим управлінням УМВС у Закарпатській області вже порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, яке спричинило смерть потерпілого). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Хід досудового слідства прокуратура триматиме на контролі.

З неофіційних джерел редакції стало відомо, що водій «Мерседеса» — син головного нарколога області, а також депутата від «ЄЦ» Василя Кручаниці.

Родина жінки вже вдруге переживає втрату за одним і тим же сценарієм. Кілька років тому життя доньки цієї жінки теж забрав водій автомобіля, збивши її на смерть і залишивши сиротою дитину. Цього разу вкоротив життя матері й бабусі 22-річний студент...

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат