Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

У Берегові жорстоко побили керівника міської організації Партії регіонів (ДОПОВНЕНО)

Напад стався в понеділок 11 лютого в м. Берегово близько 8-ї години. Двоє невідомих чоловіків у чорних спортивних шапочках накинулися на 54-річного депутата Берегівської міськради прямо біля його будинку, побили металевими палицями і втекли.

Чи поставлено крапку у справі Гонгадзе?

Суд виніс рішення щодо Олексія Пукача, який убив журналіста Георгія Гонгадзе. Пукача визнали винним і присудили до довічного ув’язнення. Щоправда, всім зрозуміло, що Пукач лише виконував завдання згори, тому дивно, що суд не став розглядати це питання. Навіть сам Пукач після оголошення вироку визнав у суді, що готовий сидіти лише у випадку, якщо разом із ним за гратами будуть тодішній президент Кучма та тодішній глава його адміністрації Литвин.

Шлях до Лінча

Підпали автомобілів невпинно перетворюються на найпоширеніший спосіб неформального з’ясування стосунків на Закарпатті. Так, якщо в 2010 р. на Закарпатті спалили всього 6 машин, то в 2011-му — 12, а до листопада 2012-го — 15.

Підозрюваний у вбивстві дитини попросив закрити його в СІЗО,   щоб уникнути помсти з боку родичів

У четвер практично в центрі Ужгорода на вул. Уральській виявили бездиханне тіло дитини. Хлопчик лежав у дренажному колодязі з мішком на голові й слідами насильницької смерті на тілі. Його особу відразу встановили, це був 13-річний Степан Баджо, що жив у ромському поселенні міста. Ще 14 січня він пішов у Інтернет-клуб і не повернувся. Родичі намагалися розшукати зниклого спочатку самостійно, а 17 січня заявили про це в міліцію.

Депутатку Ужгородської міськради взяли на хабарі

Днями до правоохоронців звернувся підприємець із повідомленням, що депутатка Ужгородської міськради просить у нього 5 тисяч доларів за сприяння в отриманні ділянки в центрі міста, повідомляє Мукачево.net.

У Берегові чоловік у масці побив палицею адвоката

16 січня ввечері близько 17.00 невідомий у масці побив берегівського адвоката. Про це правоохоронців повідомила мати потерпілого, приватний нотаріус.

Троє людей загинули через самовільно встановлений котел і бездіяльність газовиків

17 грудня в Іршаві стався нещасний випадок — через отруєння чадним газом загинули троє людей, у тому числі 4-місячна дитина. Ще четверо потрапили в реанімацію («РІО» свого часу повідомляла про це).

Донька закопала свою мати у городі, щоб не витрачатися на похорон

У селі Великі Лази на Ужгородщині листоноша днями принесла пенсію в оселю, де проживала 65-річна пенсіонерка. Однак 40-річна донька господині сказала, що її мати померла місяць тому, а її тіло вона закопала на городі за хатою, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Ківі з кримінальним присмаком

В Ужгороді за бездіяльності міліції знищують відомого селекціонера, який вивів морозостійкий сорт екзотичного фрукта.

Обережно — міліція на дорозі!

Експертиза встановила, що міліцейський автомобіль, з вини водія якого загинув 21-річний студент, летів зі швидкістю майже 160 кілометрів.

Прокуророві Мукачева   на професійне свято спалили дорожезне авто

1 грудня близько 3-ї години ночі до Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що в Мукачеві у дворі житлового будинку прокурора міста Мукачева Руслана Біловара загорівся автомобіль, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області. Мова йде про джип «Mercedes ML-350» 2012 року випуску, який був записаний на матір прокурора. Вогонь знищив авто повністю.

У Порошкові   на Перечинщині «мисливці»   за металом вкрали ... міст

Підвісний металевий міст із дерев’яним настилом через річку Тур’я в с. Порошково Перечинського району побудували в середині 80-х років минулого століття за рахунок місцевого колгоспу.

Сина екс-губернатора було вбито?

Вже 10 днів минуло з дня смерті єдиного сина екс-губернатора Івана Різака, міліція проводить досудове розслідування, розглядається кілька версій трагедії. Ніякої додаткової офіційної інформації поки що невідомо.

Вирок стосовно Сидора залишено без змін

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ залишив без змін вирок, винесений Апеляційним судом Закарпатської області громадянинові України Д. Сидору за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

У ДТП дворічної давнини, в якій загинули двоє людей, встановлено винного

Прокуратура Тячівського району завершила розслідування кримінальної справи про резонансну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася ще 25 квітня 2010 року в селі Верхнє Водяне Рахівського району, внаслідок якої загинули двоє осіб, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Родина Віктора Балоги збагатилася на 7 мільйонів доларів на рівному місці

Міністр оборони розбиратиметься у кримінальних схемах міністра МНС.

Батькові хлопчика, який покінчив із життям, дали три роки за розбещення неповнолітніх

У минулих числах «РІО» ми вже неодноразово інформували читачів про резонансну справу навколо 10-річного хлопчика, який викинувся з даху багатоповерхівки. У доведенні хлопця до самогубства підозрюється батько дитини Дмитро Бородін, проти якого порушено кримінальну справу.

Мешканка Виноградова випила ртуті...

У Виноградівську ЦРЛ доправили на лікування 26-річну місцеву мешканку. Лікарі діагностували в потерпілої отруєння ртуттю й повідомили про цей випадок у райвідділ міліції.

Ужгородець стріляв у собаку серед білого дня

Із заявою до Ужгородського райвідділу міліції звернувся директор одного з приватних підприємств, розташованих у с. Оноківці на Ужгородщині.

14-річного закарпатця, який убив бабусю, засудили до 8 років тюрми

У справі про жорстоке вбивство літньої жінки, яку знайшли розчленованою на березі Тиси, покарали винних.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат