Батькові хлопчика, який покінчив із життям, дали три роки за розбещення неповнолітніх

25.10.2012 19:17 КРИМІНАЛ

У минулих числах «РІО» ми вже неодноразово інформували читачів про резонансну справу навколо 10-річного хлопчика, який викинувся з даху багатоповерхівки. У доведенні хлопця до самогубства підозрюється батько дитини Дмитро Бородін, проти якого порушено кримінальну справу.


Нагадаємо, що батько хлопчика фігурує й у кримінальній справі, яку ще в жовтні 2008 року Ужгородським МВ УМВС було порушено проти нього за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх), за якою як потерпілі проходили його пасербиця, а також рідний син Дмитро, котрий скоїв самогубство 6 липня.

«РІО» також друкувала тези з депутатського звернення першого заступника голови парламентського комітету з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією Геннадія Москаля, яке він направив голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, судді Верховного Суду України Ігореві Самсіну з приводу затягування розгляду справи.

Цього тижня щодо першої справи, яку розглядали близько чотирьох років, таки було оголошено вирок. Суд визнав Дмитра Бородіна винним у справі про розбещення неповнолітніх і призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

P. S. До речі, цього тижня до редакції надійшла письмова вимога від Дмитра Бородіна (батька хлопчика, який покінчив із життям — Прим. ред.), в якій чоловік піддає сумніву те, що це звернення було оприлюднене саме Геннадієм Москалем, та стверджує, що у тексті наведена неправдива інформація, яка тисне на суддю, а також паплюжить честь і гідність його і його сина. Щоб розвіяти сумніви громадянина щодо авторства звернення, редакція газети «РІО» повідомляє, що інформація про депутатське звернення Геннадія Москаля була оприлюднена на офіційному сайті народного депутата від 9 жовтня, яку можна побачити за таким посиланням: http://www.moskal.in.ua/index.php?categoty=news&news_id=668.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат