У ДТП дворічної давнини, в якій загинули двоє людей, встановлено винного

02.11.2012 15:49 КРИМІНАЛ

Прокуратура Тячівського району завершила розслідування кримінальної справи про резонансну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася ще 25 квітня 2010 року в селі Верхнє Водяне Рахівського району, внаслідок якої загинули двоє осіб, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.


У повідомленні також ідеться, що до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (яка за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років) притягнуто старшого оперуповноваженого сектора карного розшуку Рахівського райвідділу міліції.

Досудовим слідством у цій справі встановлено, що правоохоронець, керуючи легковим автомобілем ВАЗ-2108, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мотоциклом «Viper Storm». Внаслідок ДТП водій мотоцикла та його пасажир загинули на місці події.

26 жовтня кримі­нальну справу нап­равлено до Апеля­ційного суду Закар­пат­ської області для розгляду по суті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат