Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 40, 20

Як правоохоронці перестріляли один одного

Гучний скандал стався з поліцією, що відображає стан у правоохоронних органах України. Перші повідомлення про інцидент на Київщині були такими: поліція проводила спецоперацію проти банди, яка грабувала будинки в Київській області. З цією метою посадили двох розвідників у цивільному в недобудові. Вночі спрацювала сигналізація в одному з будинків поряд і, відповідно, приїхала бригада охорони. Охоронці побачили цивільних розвідників і сприйняли їх за грабіжників, тому затримали. На допомогу розвідникам приїхав спецзагін «КОРД». Почалася перестрілка — 5 трупів.

Тиждень скандалів навколо «пересічників»

СБУ закликає не піддаватися на провокації.

У передсмертному листі генпрокурору суддя Животов назвав, через кого зважився на самогубство

Громадська активістка Лариса Ступак повідомила в соцмережах, що закарпатський суддя Євген Животов перед спробою самогубства написав листа генпрокуророві Юрієві Луценку.

Полювання на дітей. Прокуратура спроби їх викрадення ставить під сумнів

За інформацією ГУ НП у Закарпатті, в Ужгороді та районі станом на 26 вересня зафіксовано 4 спроби викрадення дітей.

Власник ресторану, де масово потруїлися люди, готовий надати їм матеріальне відшкодування

У понеділок 29 серпня власник готельно-ресторанного комплексу «Прага» Юрій Бережник дав офіційну прес-конференцію, де навів свої аргументи щодо масового зараження в його ресторані сальмонельозом.

Що означає анонсований прикордонниками антиконтрабандний терор у Закарпатті

Державна прикордонна служба розповсюдила інформацію про посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму, запобігання правопорушенням у межах прикордонної смуги і контрольованих прикордонних районах та для захисту національної безпеки на державному кордоні.

Чи зупинить смерть поліцейського браконьєрство в Закарпатті?

Браконьєрство в Закарпатті дуже поширене. Ще з радянських часів вище чиновництво спокійно їздило на полювання в національні парки та природні заповідники. Організацією браконьєрських полювань займалися чиновники з лісового господарства.

Депутатські розбірки навколо «Корони»

У середу в Ужгороді депутат Волошин стріляв у активіста Рахімова та депутата Богуславського. В підсумку останні опинилися у лікарні. Найбільше постраждав Рахімов — у нього влучили три кулі травматичного пістолета.

Як розпізнати шахраїв на ринку   праці в Закарпатті

Під виглядом багатообіцяючих роботодавців на наших краян «полюють» підприємливі шахраї — мережеві маркетологи, діячі фінансових та торговельних пірамід тощо. Тому будьте пильні, щоб не потрапити на їх гачок та не позбутися своїх останніх збережень.

Контрабандисти в Закарпатті оголосили війну силовикам?

У Закарпатті протистояння між контрабандистами та правоохоронцями переросло в силову стадію.

Вбивцю сторожа в Шаяні можуть не покарати

Активіст із Хуста оприлюднив додаткові факти у справі й стверджує, що вже почалося «рішалово».

У Берегові п’яна жінка намагалася вкусити слідчого...

...а у Страбичові підозрюваний у крадіжках покусав чотирьох міліціонерів під час затримання.

У Закарпатті лісова мафія   не краща за контрабандну

Поки вся країна стежить за тим, як у Закарпатті розвиваються події щодо контрабандних розбірок між двома нардепами, лісова мафія в Закарпатті продовжує свої чорні справи.

Міліція затримала причетних до згвалтування вагітної жінки

Жахлива пригода сталася у середу в Ужгороді в районі колишнього цеге­льного заводу. 17-річну молоду жінку жорстоко згвалтували невідомі. Як стало відомо згодом, жінка була вагітною. Від жорстокої наруги вона знепритомніла, наразі постраждала перебуває в лікарні.

20 тонн спирту як сантехніка — резонансне виявлення податкової міліції

На 7, 6 млн. грн. підакцизних товарів вилучили з незаконного обігу податківці з початку року. З них тютюнових виробів — на 1,6 млн. грн., лікеро-горілчаних виробів — 1,5 млн. грн., спирту — 2,6 млн. грн., транспортних засобів — 1,5 млн. грн., паливно-мастильних матеріалів — 80 тис. грн.

Довічно засуджені   зашили собі роти

Вони вимагають звільнити керівництво Закарпатської УВП № 9 та припинити розслідування проти їх оточення.

Вбивство Планкіна пересварило закарпатських суддів із прокуратурою

Минулого року у Мукачеві на очах у п’ятирічної дитини у власному будинку було застрелено власника мережі кав’ярень «ТІМЕ» Олексія Планкіна.

Міліція затримала чергових «домуш­ників»-гастролерів з арсеналом відмичок та пневматичним пістолетом

Днями у берегівських правоохоронців викликав підозру молодик, який удень ходив по під’їздах багатоповерхівок і дзвонив у кожні двері, вираховуючи, чи господарі помешкань удома.

Як «привласнили»   приміщення під «Кайф»

До редакції надійшов лист від ужгородців, які мешкають у багатоквартирному будинку № 8 на пл. Ш. Петефі в Ужгороді.

Балогівець Гелетей незаконно нагородив зброєю сина Януковича

Ще наприкінці 2008 року, намагаючись налагодити стосунки з тодішнім лідером Партії регіонів   Віктором Януковичем, тодішній начальник Управління держ­охорони України Валерій Гелетей незаконно нагородив пістолетом його сина — Вік­тора.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат