Міліція затримала причетних до згвалтування вагітної жінки

12.06.2015 14:02 КРИМІНАЛ

Жахлива пригода сталася у середу в Ужгороді в районі колишнього цеге­льного заводу. 17-річну молоду жінку жорстоко згвалтували невідомі. Як стало відомо згодом, жінка була вагітною. Від жорстокої наруги вона знепритомніла, наразі постраждала перебуває в лікарні.


Міліція отримала інформацію про інцидент від 23-річного чоловіка жінки, який встиг зателефонувати до того, як його побили і відібрали телефон. На місце пригоди одразу виїхав наряд патрульної служби. За словами потерпілого, нападники втекли в напрямку чагарників біля озера. Правоохоронці стали прочісувати довколишню територію, перекрили шляхи   втечі зловмисників.  

Раптом із закинутої будівлі колишнього цегельного заводу вийшли троє ромських хлопців. Побачивши міліцію, незнайомці кинулися навтьоки. За ними ринулися молодші сержанти міліції Сергій Мешко та Юрій Смочко. Одного з втікачів затримали відразу. Двох його спільників уже ввечері взяли працівники карного розшуку.

Оглянувши саму будівлю, правоохоронці виявили там непритомну згвалтовану жінку. Це була 17-річна мешканка міста, студентка профтехучилища. До того ж потерпіла була вагітна.  

Як з’ясувалося, негідники силоміць затягнули свою жертву у закинуту будівлю й згвалтували. Від нелюдських знущань жертва знепритомніла.

Гвалтівниками виявилися троє мешканців табору з с. Концово Ужгородського району віком 16—35 років. Один із них раніше судимий. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, слідство у справі триває. Воно також повинно з’ясувати можливу причетність затриманих до скоєння інших злочинів, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Нагадаємо, це не перший інцидент, який трапився в Ужгороді. Минулого року група ромів-підлітків у парку «Підзамок» в Ужгороді теж згвалтували молоду дівчину. А цього року вже було кілька інцидентів, у яких роми серед білого дня били підлітків. Допоки не було відомо всіх подробиць жорстокого згвалтування, відомий політик, лідер ГО «Нове Закарпаття» Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook написав: «Міліція затримала одного з трьох циган-виродків, які згвалтували вагітну жінку. Даю ППСникам, які піймали гвалтівника-цигана, сезонні абонементи в Аквапарк на весь рік. І тільки не треба про расизм...» До слова, вже у п’ятницю під час відзначення молодших сержантів, які успішно провели операцію затримання, їм були вручені обіцяні абонементи від Сергія Ратушняка.

Коментарі :


13.06.2015 13:38 nic

до москалів додалися й цигани. В зону АТО іх нероб


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат