Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

Нагірного оголосили в розшук

«8 серпня постановою слідчого Хустського РВ УМВС в Закарпатській області Павла Нагірного оголошено в розшук», — повідомив Хустський міжрайонний прокурор Іван Кайло.

Легковик Олександра Передрія врізався в тракторний причіп, який був без світловідбивачів (ВЕРСІЇ)

Як ми вже повідомляли в четвер о 22.40 у Хустсь­кому районі сталася жахлива аварія. Між се­лами Велятино і Виш­ково автомобіль «Volkswagen Polo» врі­зався у причіп трактора «ЮМЗ-6», завантаженого тюками з сіном.

Хустський суд випустив із-під варти викрадачів іномарки,   серед яких і раніше судимий

У неділю, 14 липня, зранку до правоохоронців Хустського міськвідділу звернувся місцевий мешканець та повідомив про викрадення автомобіля з його дворогосподарства.

Наступна зупинка — Євросоюз

В Ужгороді підійшов до завершення судовий розгляд гучної справи про контрабандний тунель між Україною й Словаччиною.

Три підпали за тиждень, серед них авто головного УБОЗівця

Серія «палаючих авто» розпочалася цього тижня 10 липня майже опівночі. Пожежа в автомобілі ВАЗ-2106 виникла на Ужгородщині у селі Болтфолво у полі. За інформацією рятувальників, вогонь встиг знищити салон транспортного засобу, відсік двигуна, лакофарбове покриття, колеса.

У гучній справі про контрабандний тунель… відновили судове слідство

Оголошення вироку в резонансній справі про контрабандний тунель між Україною й Словаччиною, яке очікувалося цього тижня, так і не відбулося. Заплановане на понеділок оголошення вироку спочатку переклали на середу, а потім на четвер. Після майже двогодинного очікування в залі засідань суддя Тамаз Деметрадзе зачитав рішення, яким… відновив у справі судове слідство.

Достеменно відомо, що тіла Олексія Різака біля шістнадцятиповерхівки не було…

Такого висновку дійшли журналісти газети «2000», а експерти інформаційного порталу «Світогляд» пропонують подальший хід досудового слідства людиноненависницького вбивства Олексія Різака.

Є межа терпінню

Люди в глибинці повстали проти свавілля правоохоронців.

Вирок організаторові контрабанди наркотиків після апеляції залишився незмінним — 10 років

Апеляційний суд залишив чинним вирок злочинцеві, який організував контрабанду наркотиків, перебуваючи під вартою — він отримав 10 років ув’язнення, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Шахрайки зняли з мукачівки золота на 100 тисяч гривень

У Мукачеві після спілкування з двома невідомими жінками працівниця навчального закладу виявила відсутність золотих виробів, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Спецоперація «Нічне життя» б’є по закарпатській проституції

Цього тижня одразу кілька повідомлень від СЗГ УМВС України в Закарпатській області стосувалися викриття «будинків розпусти». Перший випадок стосувався 21-річного мешканця села Великі Лази, який замовив у адміністратора готелю до бані трьох повій.

В ужгородця викрали з сейфа 50 тис. доларів, залишивши ксерокопії 100-доларових купюр

34-річний мешканець Ужгорода повідомив міліцію, що в період між 27 квітня та 24 червня невідомі зловмисники проникли до його квартири, що на вулиці 8 Березня, та викрали з сейфа 50 тисяч доларів.

У Сваляві 45-річний педофіл розбе­щував дітей і розповсюджував про­дукцію, що пропагує насильство

Триває слідство щодо збоченця, якого нещодавно затримали міліціонери.

В Ужанському Національному парку зрубали на 263 дерева більше,   ніж треба

Службові особи одного з науково-дослідних відділень Національного природного парку «Ужанський» незаконно відвели у рубку, а потім зрубали на 263 дерева більше, ніж було зазначено в матеріалах відводу, чим спричинили державі збитків майже на 600 тисяч гривен.

Головний міліціонер краю запропонував створити у Facebook «дошку сорому»

Таку пропозицію оприлюднив під час прес-конференції начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба. За словами головного міліціонера області, ідею створити сторінку в соціальній мережі спеціально для оприлюднень фактів порушень, відзнятих на фотопристрої, йому подав прес-секретар Олег Подебрій.

Власник ресторану, з вини якого   загинула школярка, має всі шанси уникнути кримінального покарання

У липні минулого року «РІО» розповідала трагічну історію, що сталася в Ужгороді на річці Уж. Дві подруги-школярки, котрі відпочивали на пляжі біля ресторану «Венеція», зайшовши на мілководдя, були уражені електричним струмом від насоса, що подавав воду з річки в надувний басейн.

Закарпатський митник за один із найбільших хабарів за рейтингом Forbes.ua дістав умовне покарання

Днями Forbes.ua вибрав кримінальні справи з найбільшими розмірами хабарів, які були передані до суду в 2012-му — I кварталі 2013 року. 4-те місце у списку посів закарпатський митник, який торік взяв хабар у 17 800 доларів. Начальник митного поста Чопської митниці вимагав і отримав хабар за вирішення питань з оформленням вантажу на своїй ділянці.

Міліціонер побив тячівця нібито за п’янку і вимагав хабара  

11 червня 24-річний мешканець Тячева звернувся до прокуратури з заявою про перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством та застосуванням спеціальних засобів, інспектором Буштинського відділення міліції Тячівського РВ   УМВС, а також повідомив про вимагання   цим міліціонером неправомірної вигоди на суму 1 тис. грн., повідомив прокурор Тячівського району Владислав Братюк.

Керівник районного держкомзему вимагав 35 тис. доларів хабара за сприяння в наданні землі в оренду

Начальник відділу землеустрою та охорони земель управління Держземагентства в Ужгородському районі вимагав від громадянки хабара в розмірі 35 тис. доларів за сприяння у вирішенні питання про надання їй у оренду земельної ділянки площею 10 га на території Пацканівської сільської ради Ужгородського району, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Пасажир хотів заколоти таксиста ножицями

Днями на одній із вулиць Мукачева 55-річний таксист автомобіля «Daewoo Lanos» підібрав невідомого громадянина, який сів на заднє сидіння і змусив таксиста близько 30 хвилин кружляти нічними вулицями мікрорайону Паланок, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат