Міліціонер побив тячівця нібито за п’янку і вимагав хабара  

14.06.2013 13:50 КРИМІНАЛ

11 червня 24-річний мешканець Тячева звернувся до прокуратури з заявою про перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством та застосуванням спеціальних засобів, інспектором Буштинського відділення міліції Тячівського РВ   УМВС, а також повідомив про вимагання   цим міліціонером неправомірної вигоди на суму 1 тис. грн., повідомив прокурор Тячівського району Владислав Братюк.


За інформацією тячівця, молодший лейтенант міліції М. Увечері прийшов із невідомою особою до нього додому і, одягнувши наручники, доправив до Буштинського відділення міліції Тячівського РВ УМВС України в Закарпатській області. Там, за твердженням постраждалого, працівник міліції бив його гумовим кийком по руках, ногах та тулубі, мотивуючи свої дії несплатою останнім 51 гривні штрафу за вчинення адмін­правопорушення (поява в громадському місці у нетверезому стані). Крім того, молодший лейтенант міліції сказав, що з огляду на несплату вказаного штрафу тячівець тепер зобов’язаний відшкодувати йому 1 тис. грн. За словами чоловіка, 200 грн. він віддав правоохоронцеві одразу, залишок суми міліціонер велів передати наступного дня продавцеві тютюнового кіоску, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

За фактом розпочато розслідування кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 365, ч. 4 ст. 368 КК України, які об’єднані в одне кримінальне провадження.

«У ході розслідування вже встановлено, що 11 червня неподалік Буштинського відділення міліції Тячівського РВ УМВС в Закарпатській області потерпілий зустрівся з міліціонером та повідомив, що він частково виконав його вимогу, передавши 400 гривень продавцеві тютюнового кіоску, — повідомив прокурор. — Відтак, коли міліціонер забирав гроші від продавця кіоску, його було викрито старшим слідчим прокуратури Тячівського району та працівниками ВВБ в Закарпатській області ДВБ МВС України».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат