Хустський суд випустив із-під варти викрадачів іномарки,   серед яких і раніше судимий

19.07.2013 14:45 КРИМІНАЛ

У неділю, 14 липня, зранку до правоохоронців Хустського міськвідділу звернувся місцевий мешканець та повідомив про викрадення автомобіля з його дворогосподарства.


Керівництвом міськвідділу негайно було ведено план «Перехват», повідомлено всі наряди Державтоінспекції та виставлено додаткові пости, повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області. На одному з таких постів інспектори ДПС ДАІ побачили, що на шаленій швидкості у їхній бік рухається автомобіль, схожий на той, що розшукується. Автівка була без номерного знака. На законну вимогу працівника міліції про зупинку, водій лише додав швидкості й поїхав далі. Інспектори ДАІ розпочали переслідування. Вже за кілька кілометрів правоохоронці наздогнали авто.

Під час затримання правопорушники намагалися вчинити непокору працівникам міліції. Один із них, схопивши «битку», накинувся на інспекторів ДПС.

На місце події приїхала слід­чо-оперативна група. Чоловіки були доправлені до міськ­відділу міліції. Як з’ясувалося згодом, зловмисниками виявилися непрацюючі місцеві, один з яких раніше судимий за розбій.

Через кілька днів на сайті clipnews.info з’явилася інформація про те, що Хустський районний суд випустив затриманих викрадачів іномарки на волю… Також стало відомо, що затриманих міліцією викрадачів випустили під особисте зобов’язання з’являтися на слідчі дії (стосовно них ведеться розслідування за статтею 289 ч. 2 Кримінального кодексу України — незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб).

«На рішення судді Ярослава Сідея не вплинув навіть той факт, що один із затриманих молодиків виявився раніше судимим за скоєння розбійного нападу.   До речі, цей же суддя Сідей звільнив з-під варти скандально відомого водія-посадовця Нагірного з Хуста, який забрав у ДТП життя цілої сім’ї», — констатує кореспондент видання.

Джерела у правоохоронних органах підтвердили інформацію, а також запевнили, міліція має намір оскаржувати рішення суду.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат