Газета » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 80, 20

Долю торговців дітей визначить суд

Працівники УБОЗ УМВС України в Закарпатській області знешкодили учасників організованої злочинної групи з числа громадян України та Російської Федерації, які протягом 2013 року втягували у злочинну діяльність малолітніх осіб.

Для львів’ян супе­речка в ужгородському диско-клубі закінчилася затриманням

2 лютого о 2.45 до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, що біля одного з диско-клубів міста невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння тримає в руках предмет, схожий на пістолет, і погрожує відвідувачам, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Берегівець продавав димедрол через соцмережу і пропонував аптекам

Днями працівники міліції зупинили на території автовокзалу в м. Хусті за скоєння адмінправопорушення підозрілого молодика. Ним виявився 20-річний мешканець Берегова, у якого під час особистого огляду в кишені куртки знайшли 20 таблеток димедролу.

Цех удома з «лівою» горілкою прикрили в Мукачеві

Оперативники УДСБЕЗ Закарпаття викрили в Мукачеві цех із виготовлення «лівої» горілки.

Прокуратура викрила посадовців Хустської РДА, які 7 років тому незаконно «роздали» 13 га землі

Хустська міжрайонна прокуратура, провівши в райдержадміністрації перевірку, виявила, що посадовці протягом 2006 року безпідставно оформили та видали незаконні державні акти на понад 13 га землі, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Апеляційний суд залишив під арештом співака, підозрюваного   в шахрайстві з кредитами

У вівторок Апеляційний суд Закарпатської області розглядав справу про запобіжний захід щодо київського співака Максима О., підозрюваного у фінансовому шахрайстві, внаслідок якого постраждали багато людей. Про діяльність афериста неодноразово розповідали обласні й центральні ЗМІ.

Будівельник побив до смерті чоловіка за буцімто вкрадений телефон

Бездиханне тіло знайшов 10-річний син підозрюваного у вбивстві.

«ЄЦівські» депутати самі палять собі автівки?

Понад рік тому, 9 грудня 2012 року, в селі Великі Лучки Мукачівського району зловмисники нібито спалили авто марки «Хонда Аккорд», яке належало 29-річному мешканцеві Мукачева,   депутатові Мукачівської районної ради від «ЄЦ».

Новорічна ніч. Хроніка подій

У Нововрічну ніч без роботи правоохоронці не сиділи. Міліція була переведена на посилений режим несення служби. Як повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області, в першу добу Нового року вдалося уникнути великої кримінальної біди.

Автомобіль активіста   євромайдану Шафаря могли «замовити» у Балог

Цього тижня в Ужгороді стався черговий підпал автомобіля. Цього разу підпалили «КІА», який належить одному з активістів євромайдану в Ужгороді, підприємцеві та депутатові Ужгородської міськради Ярославові Шафарю. При цьому автомобіль стояв неподалік будівлі УМВС. Сам Шафарь відразу ж заявив, що це помста йому за євромайдан, і додав, що нехай міліціонери знайдуть підпалювачів або йдуть у відставку.

На Міжгірщині чоловіки наловили червонокнижного харіуса

Двоє мешканців Міжгір’я незаконно відловили з р. Чорна кілька рибин червонокнижного   харіуса європейського. Зважаючи на те, що кожна з цих червонокнижних риб оцінюється в 14 тис. грн., горе-рибалки заподіяли збитки природним ресурсам на суму 136 тис. грн., повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Невдалий підпал чи злий жарт: авто брата ректора УжНУ   опинилося в епіцентрі подій

У середу зранку до міліції надійшло повідомлення від мешканця Ужгорода, пенсіонера, про «невідомий предмет», прикріплений до передніх лівих дверцят його автомобіля «Toyota Highlander», повідомив прес-секретар УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

У сільській школі   на Мукачівщині вчителька   вкусила другокласницю


Дещо дивний інцидент днями стався в селі Барбово на Мукачівщині. 50-річна вчителька молодших класів покусала 8-річну ученицю. Так педагог відреагувала на недописане дівчинкою одне речення у диктанті, повідомляє ICTV.

Два хлопці в Рахові вбили свого друга, бо їм «наказав» сатана  

Міліція затримала «сатаністів», їм світить довічне ув’язнення.

«Метро» і «стрілочники»

Вирок у гучній справі про підземний контрабандний тунель уже набув чинності.

Наступний крок після   подвійного згвалтування —   викрадення і побиття свідка...

Ми вже повідомляли про подвійне згвалтування 19-річної студентки, п’ятьма циганами віком від 14 до 21 року. Тоді випадковий свідок брутальних дій ромів повідомив про факт у міліцію, яка, виїхавши одразу на місце, затримала 4 осіб.

Чоловік у масці пограбував банк   у Великому Березному

Зранку 28 жовтня у смт Великий Березний невідомий, озброєний газовим пістолетом, пограбував місцеву філію одного з комерційних банків, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Циган убив і спалив свого малолітнього сина

Нещодавно в Ужгородський райвідділ міліції надійшли матеріали про зникнення дитини. Заступник міського голови міста Чопа просив міліцію встановити місцезнаходження малолітнього мешканця Чопа 2011 року народження.

В Ужгороді роми, серед яких двоє 14-річних,   двічі згвалтували   19-річну студентку

Подвійне згвалтування 19-річної студенки за участі двох малолітніх днями сколихнуло весь Ужгород.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат