Наступний крок після   подвійного згвалтування —   викрадення і побиття свідка...

01.11.2013 16:50 КРИМІНАЛ

Ми вже повідомляли про подвійне згвалтування 19-річної студентки, п’ятьма циганами віком від 14 до 21 року. Тоді випадковий свідок брутальних дій ромів повідомив про факт у міліцію, яка, виїхавши одразу на місце, затримала 4 осіб.


Те, що сталося після цього інциденту, приголомшило ще більше. Як повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області, у п’ятницю 25 жовтня близько 13.00 із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 56-річна місцева мешканка і повідомила, що її 23-річного сина викрали невідомі особи. Жінка повідомила, що на перехресті вулиць Української та Будителів у Ужгороді зупинився легковий автомобіль сталевого кольору, з якого вийшли п’ятеро невідомих осіб, нічого не пояснюючи, завдали кілька ударів її синові, після чого заштовхали його в багажне відділення автомобіля та відвезли в невідомому напрямку.

Правоохоронці одразу кинулися на пошуки людини. Згодом в одному з гаражів викраденого було знайдено. Як інформує СЗГ УМВС України в Закарпатській області, потерпілий розповів правоохоронцям, що п’ять чоловіків різного віку тримали його в гаражному приміщенні проти волі. Знущалися над ним, били руками, ногами, фомкою в різні частини тіла. Приставляли до скроні предмет, схожий на пістолет, вимагаючи при цьому відмовитися від показів свідка у кримінальному провадженні та взяти на себе всю провину за злочин, який скоїли їхні родичі. У разі відмови виконати їх вимоги зловмисники погрожували фізичною розправою йому та його родині. Познущавшись, хлопця залишили в гаражі, відібравши від потерпілого мобільний телефон «Samsung», щоб він не зателефонував по допомогу.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України, а саме за частиною 2 статті 187 (розбій, учинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна, та за частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Досудове розслідування триває.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат