Новорічна ніч. Хроніка подій

03.01.2014 15:39 КРИМІНАЛ

У Нововрічну ніч без роботи правоохоронці не сиділи. Міліція була переведена на посилений режим несення служби. Як повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області, в першу добу Нового року вдалося уникнути великої кримінальної біди.


У передноворічну добу в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення, що на території одного з гаражних кооперативів міста виявлено труп невідомого чоловіка. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, особу покійного встановили. Ним виявився 73-річний   мешканець міста. Зовнішнім оглядом трупа ознак насильницької смерті не виявлено, причина смерті пенсіонера встановлюється.
* * *
Не обійшлось і без курйозів. У міськвідділ міліції звернулася за допомогою 33-річна громадянка Білорусі, яка приїхала на Закарпаття в гості. Білоруска зупинилася в одному з готелів Ужгорода, де в неї за нез’ясованих обставин зник гаманець із грошима в сумі 2000 гривень та 150 доларів. Жінка повідомила в міліцію про крадіжку гаманця, на місце пригоди прибули правоохоронці, однак під час огляду місця події гаманець із грошима несподівано знайшовся. Він лежав… за батареями опалення у приміщенні технічної кімнати готелю, де його й загубила сама власниця.
* * *
Справжня крадіжка сталася в ужгородки, яка повідомила в міліцію про те, що ввечері 31 грудня невідома особа шляхом пошкодження врізного замка на вхідних дверях її квартири проникла в оселю й викрала 3 картини художників Шолтеса та Герца, а також ювелірні вироби. Сума заподіяних збитків склала понад   32 тисячі гривень. Зловмисників і вкрадені полотна та коштовності розшукує міліція. Також були зафіксовані крадіжки ноутбука та планшета вартістю понад 1 300 гривень. У поїзді сполученням «Київ—Ужгород» було скоєно крадіжку ноутбука, який належав 29-річній пасажирці з Києва. Свалявська міліція з’ясувала, що чужий ноутбук поцупив 35-річний   мешканець с. Макарьово Мукачівського району. Речовий доказ вилучено.
* * *
У перші години Нового року до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що при в’їзді в село Сільце трапилося займання автомобіля марки «БМВ». Як з’ясували правоохоронці, 20-річний водій із Виноградівського району, керуючи автомобілем марки «БМВ», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом, від чого автомобіль загорівся. Водій дістав тілесні ушкодження, а пасажири — 14-річна дівчина з села Кам’янське та її 26-річний односелець — померли на місці пригоди, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.
* * *
31 грудня близько 13.00 в Ужгороді сталася ДТП за участі дитини. 7-річний хлопчик, якого збила автівка, помер у дорозі до лікарні. Як повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області, до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської лікарні про те, що 30-річний мешканець міста привіз хлопчика віком 7—8 років без ознак життя, з травмами, характерними для дорожньо-транспортної пригоди.
Зі слів винуватця трагедії, до­рож­ньо-транспортна пригода сталася на вулиці Ужанській. Збивши хлопчика, чоловік поклав дитину до салону автівки й відвіз до лікарні. На жаль, від травм дитина померла по дорозі до медзакладу.
Міліціонери з’ясовують усі обставини трагедії.
* * *
Напередодні Нового року в чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків, що в лікарню доправлено 30-річного львів’янина з пораненням ока. Травму чоловік дістав внаслідок пострілу, ймовірно з пневматичної зброї.
Як з’ясували правоохоронці, які одразу прибули на місце події, потерпілий разом із товаришем торгували ялинками неподалік залізничного вокзалу в Мукачеві.
Зі слів очевидців, близько 14.30 до продавців під’їхав автомобіль марки «Škoda Oсtavia» сірого кольору, за кермом якого перебував чоловік. Зупинившись навпроти торговців, водій приспустив вікно на шоферських дверцятах і двічі вистрелив, націлившись у голову двом чоловікам, після чого завів машину і поїхав. До того, за показами свідків, між чоловіками був конфлікт, який вони намагалися вирішити з допомогою кулаків, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області. Потерпілий мешканець Львівщини з пораненням ока був доправлений у реанімацію Мукачівської ЦРЛ, інший чоловік, якому куля влучила в обличчя, від госпіталізації відмовився.
Правоохоронці вже встановили особу стрільця. Його розшукують.
* * *
1 січня о 16.00 на вулиці Заньковецької 30-річний чоловік дістав ножове поранення. З діагнозом «ножове поранення грудної клітки зліва» госпіталізований до ЦМКЛ.
* * *
Протягом доби з 8-ї ранку 31 грудня до цієї ж години 1 січня «швидку» викликали 127 разів. Чимало випадків стосувалися стану алкогольного сп’яніння, травмування, констатовані гіпертонічні кризи, стенокардія.
* * *
31 грудня о 22.45 на вулиці Українській під час бійки при падінні на землю травмувався 32-річний чоловік.
* * *
1 січня о 2.15 на вулиці Кошута жінку 1956 року народження побив чоловік. З діагнозом «забій поперекового відділу хребта, алкогольне сп’яніння» постраждалу госпіталізували до травмпункту ЦМКЛ.
* * *
О 4.15 «швидка» виїжджала на вулицю Львівську. Жінка 1988 року народження дістала ножове поранення в ділянку черева. Потерпілу госпіталізували до ЦМКЛ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат