Прокуратура викрила посадовців Хустської РДА, які 7 років тому незаконно «роздали» 13 га землі

31.01.2014 14:27 КРИМІНАЛ

Хустська міжрайонна прокуратура, провівши в райдержадміністрації перевірку, виявила, що посадовці протягом 2006 року безпідставно оформили та видали незаконні державні акти на понад 13 га землі, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.


Як повідомив прокурор Хустської міжрайонної прокуратури Петро Бобинич, під час проведення перевірки встановлено, що у травні 2006 року голова Хустської РДА видав розпорядження, яким надав дозвіл на виготовлення проекту відведення земельних ділянок на території району. При цьому розпорядження про передачу їх у власність не ухвалювалося.

Проте службові особи РДА на підставі даного розпорядження про відведення землі, перевищивши свої службові повноваження, незаконно оформили та видали ряд державних актів, через що у приватну власність відійшло понад 13 га землі.

Відтак Хустською міжрайонною прокуратурою внесено відповідні відомості до ЄРДР та зареєстровано кримінальне провадження відносно службових осіб Хустської районної державної адміністрації за зловживання владою або службовим становищем та за службове підроблення. Досудове розслідування доручено провести слідчому відділу   Хустського МВ УМВС у Закарпатській області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат