В Ужгороді роми, серед яких двоє 14-річних,   двічі згвалтували   19-річну студентку

25.10.2013 15:45 КРИМІНАЛ

Подвійне згвалтування 19-річної студенки за участі двох малолітніх днями сколихнуло весь Ужгород.

Як повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області, до ужгородської міліції надійшло повідомлення про те, що четверо хлопців силоміць потягли в лісовий масив «Старий сад» молоду дівчину. Оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції виїхали на вказане місце. Під час перевірки території оперативники помітили чотирьох хлопців із приспущеними штанами, які знущалися над заплаканою дівчиною. Побачивши міліціонерів, зловмисники почали тікати, щоправда, спроба втечі була невдалою, всіх чотирьох вдалося затримати. Ними виявилися четверо приятелів — двом із них по 14 років, іншим 19 та 21 рік. Всі затримані ромської народності.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що днем раніше один із цих молодиків, а саме 14-річний гвалтівник, разом зі своїм родичем вже познущалися над нею неподалік стадіону «Спартак», коли вона поверталася додому з навчання. Застосувавши фізичну силу, затягнули її в ліс, де вступили з нею в статеві зносини неприродним способом.

Про перший випадок наруги над собою дівчина вирішила нікому не розповідати. Пояснила це тим, що була сильно перелякана та пригнічена. Також під час першої зустрічі від дівчини відібрали мобільний телефон «Nokia», який у подальшому правоохоронці вилучили в одного з затриманих як речовий доказ.

Слідчий відділ ужгородської міліції відкрив кримінальне провадження за двома статтями ККУ, а саме за ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом групою осіб), санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років, та за ч. 1 ст. 186 (грабіж).

На підставі зібраної міліціонерами та прокуратурою доказової бази правопорушникам оголосили про підозру у скоєнні даних злочинів.

За клопотанням досудових органів ухвалою Ужгородського міськрайонного суду відносно трьох гвалтівників обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат