Чоловік у масці пограбував банк   у Великому Березному

01.11.2013 16:47 КРИМІНАЛ

Зранку 28 жовтня у смт Великий Березний невідомий, озброєний газовим пістолетом, пограбував місцеву філію одного з комерційних банків, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.


Банківське відділення розташоване в центрі Великого Березного в адмінбудівлі місцевої податкової служби. Близько 11.15 до приміщення через «чорний вхід» зайшов невідомий чоловік, обличчя якого прикривав капюшон. На той момент у невеличкому приміщенні банку перебували дві жінки-відвідувачки й касирка. Побачивши їх, нападник вийшов, надягнув на обличчя маску й повернувся, взявши в заручники відвідувачок.
Грабіжник зажадав від касирки гроші, а потім навів на неї пістолет, після чого перелякана касирка склала в кульок, який кинув їй нападник, гроші в сумі близько шести тисяч гривень.
У той момент до приміщення спробував зайти відвідувач, але бандит навів на нього через скляні двері пістолет. Чоловік злякався й на вулиці зателефонував у міліцію.
Після того як озброєний чоловік забрав гроші, на виході його перестріли ще відвідувачі, грабіжник вистрелив для остраху з пістолета в повітря і зник із місця пригоди.
На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Як повідомив начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей, пістолет у нападника був газовий. Нападника розшукують. Міліція просить зголоситися свідків зухвалого злочину, конфіденційність гарантується.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат