Невдалий підпал чи злий жарт: авто брата ректора УжНУ   опинилося в епіцентрі подій

07.12.2013 15:40 КРИМІНАЛ

У середу зранку до міліції надійшло повідомлення від мешканця Ужгорода, пенсіонера, про «невідомий предмет», прикріплений до передніх лівих дверцят його автомобіля «Toyota Highlander», повідомив прес-секретар УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

Авто було припарковане у дворі гуртожитку УжНУ на вул. Українській. На місце одразу виїхали слідчо-оперативна група та співробітники науково-дослiдного експертно-кримiналiстичного центру УМВС. На місці правоохоронці вилучили кульок із ємностями, що були наповнені схожою на бензин речовиною. «Запах відчували всі присутні, це не є секретом», — зазначає речник обласної міліції. Також він додав, що в рамках операції був вилучений пристрій із годинником. «На перший погляд складається враження, що хтось бажав за допомогою цього механізму підпалити автомобіль. Тому саме за статтею «замах на підпал автомобіля» подію й було внесено до ЄРДР. Однак виникає багато запитань стосовно цього пристрою з годинником. За свідченнями експертів, пристрій навіть теоретично не міг генерувати маленької іскри. Навіть годинник не працює», — зазначив О. Подебрій. Наразі міліція вивчає кілька версій стосовно цього інциденту.

За неофіційною інформацією, згадане авто належить братові ректора УжНУ Федора Ващука. Також у Інтернет-виданнях з’явилася інформація, що механізм із годинником та пляшками з бензином таки мав спрацювати о 5-й ранку, підпаливши авто, однак через мороз годинник зупинився, а батарейки замерзли.
 
Що насправді це було — спроба підпалу авто чи злий жарт — з’ясовують правоохоронці.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат