Будівельник побив до смерті чоловіка за буцімто вкрадений телефон

24.01.2014 16:35 КРИМІНАЛ

Бездиханне тіло знайшов 10-річний син підозрюваного у вбивстві.

Наприкінці жовтня минулого року до чергової частини Тячівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення в селі Грушево померлої людини. Тоді на місці працювали оперативники. Було встановлено, що померлий — 50-річний мешканець Грушева. Його бездиханне тіло виявив 10-річний місцевий хлопчик в урочищі «Усуй» за селом. На голові та обличчі покійного візуальних ознак насильства не було. Однак судмедекспертиза засвідчила, що чоловік помер насильницькою смертю, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Розглядаючи всі версії вчиненого злочину, правоохоронці з’ясували, що померлий був не конфліктним, сім’ї не мав, заробляв на життя тимчасовими заробітками.

Того дня чоловік навідався на одне з сільських обійсть, де бригада будівельників зводила будинок. Чоловік напросився допомогти, переніс кілька десятків будівельних блоків. Будівельники пригостили помічника і той пішов собі.

Дорога додому пролягала через урочище «Усуй» в с. Грушево. Тим часом один із будівельників, 36-річний Михайло, виявив відсутність мобільного телефону. Чоловік припустив, що телефон викрав підcобний робітник і побіг за ним. Наздогнавши чоловіка, добряче відлупцював його, але свого телефону в нього так і не знайшов. Як потім виявилося, того дня він просто забув телефон удома...

Згодом, дізнавшись про смерть чоловіка в урочищі, будівельник вирішив рятуватися втечею, буцімто на заробітки в Росію. Але незважаючи на його спроби уникнути відповідальності, все ж він був затриманий працівниками міліції. Згодом чоловік зізнався у вчиненому злочині. За іронією долі хлопчик, який виявив труп убитого чоловіка в полі та викликав міліцію, є сином того самого Михайла...

Підозрюваному інкримінують умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. За скоєне тячівцеві загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат