20 тонн спирту як сантехніка — резонансне виявлення податкової міліції

12.06.2015 13:59 КРИМІНАЛ

На 7, 6 млн. грн. підакцизних товарів вилучили з незаконного обігу податківці з початку року. З них тютюнових виробів — на 1,6 млн. грн., лікеро-горілчаних виробів — 1,5 млн. грн., спирту — 2,6 млн. грн., транспортних засобів — 1,5 млн. грн., паливно-мастильних матеріалів — 80 тис. грн.


Про це розповіли Олександр Крицкій, начальник оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області, та Наталія Кушнір, заступниця начальника управління — начальниця контрольно-методичного відділу слідчого управління фінансових розслідувань.

Одним із найгучніших фактів стало виявлення 20 тонн спирту на суму 2,5 млн. грн. За словами Олександра Крицкія, за оперативною інформацією вантажівка прямувала із Львівської області й за супровідними документами перевозила сантехніку. Під час огляду працівники виявили величезну партію спирту. Також із початку року вилучено партію фальсифікованого алкоголю, що транспортувався в Закарпаття, і містився у 150-ти поліетиленових пакетах, місткістю по 10 л кожен. Також на території області припинено діяльність 2-х підпільних цехів із виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв.

Було наочно продемонструвано зразки вилученого фальсифікованого алкоголю та тютюнових виробів. За словами Олександра Крицкія, закарпатцям потрібно звертати особливу увагу при купівлі алкогольних напоїв на ринках, торгових павільйонах, дрібних магазинах. Крім того, всі алкогольні напої мають мати акцизні марки з діючою ставкою акцизного збору. Якщо ви запримітили у продажу підозрілі пляшки з алкоголем, обов’язково звертайтеся у податкову міліцію телефонами 61-79-84, 2-49-11 (цілодобово).  

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат