У Берегові чоловік у масці побив палицею адвоката

18.01.2013 12:26 КРИМІНАЛ

16 січня ввечері близько 17.00 невідомий у масці побив берегівського адвоката. Про це правоохоронців повідомила мати потерпілого, приватний нотаріус.


На місце виїхали заступник Берегівського міжрайонно­го про­курора та виконувач обо­­в’язків Берегівського РВ УМВС Ук­раї­ни ра­зом зі слідчо-опе­ра­тивною групою, повідомляє прес-служ­ба прокуратури в Закарпатській області.

Встановлено, що 32-річний адвокат повертався додому з роботи. В момент, коли вийшов з авто, щоб відчинити ворота, до нього підійшов чоловік у чорній масці та завдав йому кілька ударів дерев’яною палкою по різних частинах тіла, після чого зник. Потерпілого госпіталізовано до Берегівської районної лікарні, де лікарі діагностували в нього струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, численні гематоми чола та перелом кістки лівої руки.

Факт побиття внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато досудове розслідування кримінального правопорушення. Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом кримінального провадження.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат