У Берегові жорстоко побили керівника міської організації Партії регіонів (ДОПОВНЕНО)

Василь Козак 15.02.2013 14:06 КРИМІНАЛ

Напад стався в понеділок 11 лютого в м. Берегово близько 8-ї години. Двоє невідомих чоловіків у чорних спортивних шапочках накинулися на 54-річного депутата Берегівської міськради прямо біля його будинку, побили металевими палицями і втекли.

Про напад міліції та медикам повідомила дружина депутата. Потерпілого доправили в райлікарню, лікарі діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, гематоми голови і передпліччя. Затримати злочинців за гарячими слідами не вдалося.

Як вдалося дізнатися редакції, побитий депутат — голова Берегівської міської організації Партії регіонів, депутат міськради, голова земельної комісії Олесандр Лабойко. Цікаво, що напад на нього стався практично в центрі міста, всього за 250 метрів від райвідділу міліції, районної прокуратури та відділу СБУ.

Це далеко не перший резонансний напад у Берегові. 6 червня минулого року за схожим сценарієм був побитий депутат обласної ради від Демократичної партії угорців України Чаба Пийтер (на нього накинулися з бейсбольними битками). А 16 січня минулого року дерев’яною палицею побили берегівського адвоката Максима Гарапка. Жоден зі злочинів так і не розкрили...

Василь Козак

ТЕГИ : Олесандр Лабойко

Коментарі :


20.02.2013 22:38 ЮРИЙ

По-перше привіт сердечний з Львівськоі област!Здоров*я щастя.Ну бити людину,хоч він і з голубих,то не треба так вже знущатися.Ясно,що представників ПР в УРКАіні не люблять,бо то є ворье конкретне,брехуни...і злодеі...Ну але так побити то бесчинство.Я колись служив в міліціі,але за роки служби людину пальцем не тронув - знав шо цього робити не можна!Хоч за службу надивився на різних кончених і опущених,навіть таких,яких можна було везти в ліс і там розстріляти без слідства і суду!Такі були "отброси общества".Пока.Сили духа   чистого пера!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат