Прокуророві Мукачева   на професійне свято спалили дорожезне авто

07.12.2012 15:04 КРИМІНАЛ

1 грудня близько 3-ї години ночі до Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що в Мукачеві у дворі житлового будинку прокурора міста Мукачева Руслана Біловара загорівся автомобіль, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області. Мова йде про джип «Mercedes ML-350» 2012 року випуску, який був записаний на матір прокурора. Вогонь знищив авто повністю.

Навряд чи за збігом обставин, але підпалили елітний автомобіль родини прокурора у його професійне свято — День працівника прокуратури. До речі, залежно від комплектації на автомобільному ринку такий позашляховик може вартувати від 70 до 100 тисяч доларів.

Вночі на місце події одразу виїхали головний прокурор області Анатолій Петруня, головний міліціонер області Василь Варцаба та слідчо-оперативна група Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області.

Найімовірніша причина пожежі — занесення стороннього джерела займання. Офіційно версії причин підпалу не озвучують. Але видання «Сегодня», посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, припускає, що це може бути помстою фігурантів кримінальних справ, які веде прокуратура.

Слідчим СВ Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області даний факт внесено до ЄРДР. Кваліфікація злочину — ч. 2 ст. 194 КК України, тобто умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. За цією статтею передбачено покарання від 3 до 10 років позбавлення волі. За фактом підпалу розпочато досудове розслідування, його хід взято на контроль прокурором області.

Довідка. Руслана Біловара призначили прокурором Мукачева в березні 2011 року, до цього він був першим заступником прокурора Закарпатської області, а ще раніше очолював Берегівську міжрайонну прокуратуру.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат