У таксиста клієнт забрав автівку, пригрозивши пістолетом

25.04.2014 15:39 КРИМІНАЛ

Ввечері перед Великоднем до одного з таксистів Ужгорода звернувся чоловік із проханням за відповідну плату відвезти його в Перечин. Однак, як з’ясувалося, клієнт мав дещо ширші наміри, ніж просто доїхати до вказаного пункту призначення. Як тільки вони доїхали до Перечина, пасажир наказав водієві вийти з автівки, віддати ключі від машини і протягом певного часу не звертатися до міліції. В цю ж мить таксист відчув, що йому в бік приклали предмет, схожий на пістолет. Чоловік перелякався не на жарт і віддав ключі від автомобіля злочинцеві в руки.

Уже через мить до Перечинського райвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок. Чоловік повідомив, що від нього, погрожуючи пістолетом, забрали автомобіль. Потерпілий також вказав, що автомобіль поїхав у напрямку Сваляви, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

У стислий термін слідчо-оперативна група встановила ймовірне місце перебування захопленого автомобіля. Оперативники перекрили на службовому автотранспорті виїзд однієї з вулиць і стали очікувати. Через деякий час злочинець під’їхав на автівці впритул до правоохоронців і зупинив транспортний засіб поряд зі службовою міліцейською машиною. Молодика затримали, в нього вилучено пневматичний пістолет, який той попередньо застосував до потерпілого, а потім заховав за пояс штанів. Йому оголошено про підо­зру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В ході перевірки було також встановлено, що підо­зрюваний у даній справі може бути причетний до вчинення крадіжок, одна з яких мала місце в середині квітня цього року в селі Ворочево. Тоді потерпіла позбулася грошей на суму близько півтори тисячі гривень. Та це тільки один із епізодів кримінального минулого цього молодика. Раніше він уже був судимий і відбував покарання за вчинення шахрайських дій і крадіжок.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат