У Рахові співробітник карного   розшуку спробував обікрасти квартиру заступниці голови суду

Василь Козак 04.04.2014 16:02 КРИМІНАЛ

Незвичайна пригода сталася минулої неділі в Рахові. Серед ночі в райвідділ міліції подзвонив   місцевий мешканець і повідомив, що затримав злодія, котрий проник до його квартири. Можна уявити здивування оперативників, що прибули на місце, коли вони впізнали в затриманому... свого колегу — співробітника відділу карного розшуку!

Як виявилося, міліціонер шляхом підбору ключа проник у квартиру на другому поверсі 5-поверхового будинку й спробував винести сейф із грошима. Господар квартири, почувши шум, зайшов у кімнату з мисливською рушницею, після чого злодій спробував утекти, але невдало. Господар затримав непрошеного гостя, зробивши при цьому два попереджувальні постріли з рушниці. А потім подзвонив товаришеві, разом із яким утримував злодія до приїзду міліції. Згодом з’ясувалося, що працівник карного розшуку Рахівського райвідділу міліції у званні майора пішов «на діло» не один: на вулиці в машині на нього очікував ще один спільник — теж правоохоронець...

Як вдалося дізнатися редакції, горе-міліціонер намагався обікрасти квартиру, в якій проживає заступниця голови Рахівського районного суду. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, слідство веде прокуратура. Злодії-міліціонери звільнені з роботи, зараз вони в ізоляторі. Проведено ретельне службове розстеження, за результатами якого ряд керівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

‹Міліціонери-перевертні не будуть служити в міліції. Не будуть ганьбити форму. Хто цього не розуміє — мій особистий ворог! Це моя принципова, незламна   позиція», — прокоментував пригоду керівник міліції Закарпаття Сергій Шаранич.

Василь Козак

ТЕГИ : Сергій Шаранич

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат