У Ключарках знайшли чоловіка   з кулею в голові

08.08.2014 15:33 КРИМІНАЛ

3 cерпня близько 19.50 на автодорозі у с. Ключарки Мукачівського району в автомобілі «Хюндай» виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у голову. Вбитим виявився мешканець с. Ключарки, 1979 р. н., повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області. За фактом триває досудове розслідування. Правоохоронці звертаються до громадян, які можуть надати допомогу в розкритті злочину. Кому відома будь-яка інформація про вчинення цього кримінального правопорушення, звертатися за телефоном 099-146-15-46.


Конфіденційність гарантована. Особи, які нададуть достовірну інформацію, що допоможе розкрити тяжкий злочин, отримають грошову винагороду в розмірі 50 тис. грн.

За неофіційною інформацією вбитий — керівник ТОВ «Партнер» і застрелили його зі снайперської рушниці.

Через кілька днів після вбивства СЗГ УМВС України в Закарпатській області повідомили, що правоохоронці, працюючи над розкриттям злочину, в одного з мешканців с. Ключарки виявили цілий арсенал зброї та наркотики. Так, у 43-річного мукачівця вилучили в ході обшуку 2 револьвери, складові частини до помпової рушниці, два магазини до пістолета Макарова, дві рамки до автомата Калашникова, різні складові частини до пістолетів, учбову гранату з двома запалами, глушник, два оптичні пристрої до зброї, близько 1270 набоїв до різної зброї.

Крім того, на присадибній ділянці чоловік разом з дружиною вирощували кущі конопель, а в будинку працівники міліції знайшли 3 кг марихуани.

Частину зброї мукачівець тримав у спеціально облаштованій збройовій кімнаті, адже чоловік є офіційно зареєстрованим власником мисливської зброї. А незареєстровані револьвери ховав. Наразі чоловік затриманий та перевіряється на причетність до   вчинення вбивства водія автомобіля «Хюндай». Триває досудове розслідування.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат