Один із сатаністів, звинувачених у вбивстві 18-річного хлопця, повісився в камері ізолятора

Василь Козак, фото автора 20.06.2014 13:58 КРИМІНАЛ

Минулої п’ятниці, 13-го, в Тячівському районному суді почалося слухання у справі про жорстоке вбивство 18-річного хлопця (про що «РІО» детально розповідала наприкінці минулого року).


Підсудними у справі є двоє мешканців Рахова — 18-річний Михайло Г. та 20-річний Олег В., котрі з дитинства захоплювалися сатанізмом. У жовтні минулого року вони виманили свого 18-річного товариша на околицю міста й накинулися на нього з ножем. Пізніше судмедексперти нарахували на тілі загиблого не менше 23 ножових поранень, із них шість — у ділянку серця. Після розкриття злочину один із затриманих, Михайло Г., розповів на допиті, що скоїв разом із другом убивство за наказом «хазяїна», тобто сатани, з яким вони регулярно спілкувалися (правда, на наступних допитах хлопець почав стверджувати, що насправді не чув голос сатани, а просто вигадав це). Минулої п’ятниці обидва звинувачені постали перед судом і поводилися цілком нормально, більше того — старший із них посміхався, тож родичі вбитого хлопця навіть зробили йому зауваження. А через день після суду, в ніч на неділю, Михайло Г. покінчив життя самогубством у камері ізолятора тимчасового утримання Тячівського райвідділу міліції. Як стало відомо редакції з достовірного джерела, тіло підсудного виявили над ранок, він повісився на простирадлі. Зараз із обставинами НП розбираються правоохоронці.

Нагадаємо, що підсудним (тепер уже одному) інкримінують умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, за яке передбачено від 10 до 15 років в’язниці або довічне позбавлення волі.

Василь Козак, фото автора

Коментарі :


23.06.2014 13:00 Анонім

Це просто жахлива ситуація...я проживаю в місті Рахів. Все місто було в шоці після вбивства Владіка. Якими ж нелюдами треба бути щоб таке вчинити...не вкадається в голові. Міша напевно усвідомив що накоїв і наклав на себе руки. А Олег я думаю помучиться в тюрмі, оскільки цього заслуговує!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат