На Тячівщині затримали 24-річного чоловіка,   котрий вбив трьох   своїх родичів

Василь Козак 15.03.2013 14:14 КРИМІНАЛ

Бездиханні тіла трьох людей у с. Рокитне Рівненської області виявила місцева мешканка, котра зайшла до своїх односельців перевірити показники електролічильника. 79-річний чоловік, його 74-річна дружина, а також їхня 45-річна донька лежали в хаті з численними ножовими пораненнями.

Незадовго до трагедії до них у гості приїжджали донька з чоловіком — 24-річним уродженцем Закарпатської області. Саме його й запідозрили у вбивстві. Через кілька днів підо­зрюваного затримали в його родичів у с. Терново Тячівського району. Незабаром він зізнався в потрійному вбивстві.

Як повідомили редакції в Тячівському райвідділі міліції, чоловік спокусився грошима, які родичі відкладали «на чорний день». За попередньою інформацією, вбити їх намовила... його дружина. Здобиччю злочинців стали 14 тис. грн (12 тисяч вилучили під час затримання). Підозрюваного у вбивстві вже етапували в Рівненську область для проведення слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу, за якою передбачено до 15 років тюрми або довічне ув’язнення.

У підозрюваного на вихованні залишилися двоє дітей 1,5 та 3 років. Раніше до кримінальної відповідальності він не притягався.

Василь Козак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат