Чоловік через ревнощі вбив   молотком дружину, а вину хотів скинути на невідомих...

03.05.2013 15:47 КРИМІНАЛ

Минулих вихідних близько п’ятої години ранку до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 48-річного мешканця Ужгорода про те, що на сходах у коридорі будинку за місцем проживання невідомі особи вбили його дружину, повідомляє Діана Дорогій із Ужгородського міськвідділу міліції.


На місце події виїхали керівництво обласної міліції та слідчо-оперативна служба.

Правоохоронці після зібраних доказів піддали сумніву заяву чоловіка, підозра у скоєнні злочину впала на нього. У свідченнях чоловіка було багато неточностей, що стало підставою для його затримання. Невдовзі затриманий під тиском зібраних доказів зізнався у скоєному.

Як з’ясувалося, вночі між чоловіком та його на шість років молодшою дружиною виникла сварка на грунті ревнощів. Розлючений ревнивець вхопив молоток, яким заподіяв тілесні ушкодження дружині, після чого додушив її зашморгом. А для приховання вчиненого злочину придумав версію, що дружина нібито була свідком пограбунку, за що її вбили невідомі особи.

Речові докази скоєння злочину вилучено. Відкрито кримінальне провадження, чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років. Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, розслідування справи триває.
Без матері залишилося двоє дітей. Жінка працювала завучем однієї з ужгородських шкіл.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат