Лікар наркодиспансеру розтрощив телефон водія, якого звинуватили в нетверезому керуванні (ВІДЕО)

07.06.2013 17:57 КРИМІНАЛ

Скандальний інцидент, викликаний неадекватним поводженням лікаря наркодиспансеру та працівників ДАІ, зафіксований камерами відеоспостереження в медзакладі, а опісля розповсюджений у Інтернеті, викликав масу обурення в закарпатців як у соціальних мережах, так і в коментарях до новини.


Річ у тім, що 3 червня близько четвертої години ранку працівниками ДПС був зупинений для перевірки автомобіль «Фольксваген», а після вирішили доправити водія до лікаря-нарколога для освідчення на стан алкогольного сп’яніння. Коментуючи ситуацію, заступник начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Бокоч повідомив, що водій нібито відразу повів себе агресивно та став звинувачувати правоохоронців у тому, що вони перебувають у нетверезому стані. Також за словами полковника міліції, в лікарні у водія «Фольксвагена» знову виник конфлікт уже з черговим лікарем наркодиспансеру, який зафіксував факт алкогольного сп’яніння в цього водія.

Натомість на відео можна побачити, як після намагання водія ввімкнути телефон для запису розмови в кабінеті лікаря останній забирає телефон водія і кидає ним у стінку. Також камери відеонагляду зафіксували, як правоохоронці в коридорі перед кабінетом викручують руки водієві та штовхають його. Щодо дій працівників міліції, за словами Василя Бокоча, керівництвом УМВС України в Закарпатській області призначено службове розслідування. Хто і як кваліфікуватиме дії лікаря, наразі неясно. Також невідомо, хто компенсуватиме водієві розтрощений лікарем наркодиспансеру телефон.

Що стосується факту алкогольного сп’яніння водія Елемира Бірова з Виноградівщини, то за його словами він не здавав аналіз крові в наркодиспансері, відтак у лікаря не могло бути жодних висновків щодо його стану. Після розбирань у наркодиспансері, які ні до чого не привели, чоловік поїхав здавати кров на вміст алкоголю в Мукачево.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат