Вкрадений у Порошкові міст ніхто   й не думає шукати?

Василь Козак 01.03.2013 15:12 КРИМІНАЛ

Майже три місяці тому, на початку грудня минулого року «РІО» повідомляла про надзвичайну подію, що сталася в с. Порошково Перечинського району — невідомі вкрали... підвісний металевий міст через р. Тур’я, який з’єднував село з полем, розпайованим між колишніми колгоспниками.

Міст із дерев’яним настилом витримував проїзд легковика, правда, останнім часом був аварійним — зникла частина дерев’яного настилу, а одна з берегових опор «з’їхала» в річку. Для відновлення мосту знадобилося би не так багато зусиль, але в цьому ніхто не зацікавлений.

За словами місцевого мешканця Еміла Корпанця, злодії, швидше за все, задіяли важку техніку, в тому числі підйомний кран. Близько третини 20-метрового металевого каркаса витягнули на поле, розрізали на шматки й вивезли в невідомому напрямку. Таку громіздку конструкцію неможливо демонтувати з допомогою звичайних інструментів. Через кілька днів після крадіжки Е. Корпанець самотужки зайнявся пошуками злодіїв і виявив на околиці села підводу з волохами (численна етнічна група, що проживає в Порошкові), завантажену порізаною на шматки металевою конструкцією мосту. Попереджені міліціонери затримали волохів і задокументували речові докази, але на цьому все й закінчилося. Днями в «РІО» зателефонував Е. Корпанець і розповів, що відтоді жодних дій із пошуку зловмисників не ведеться (не виключено, що волохи лише «дорізували» залишки мосту, а весь металевий каркас демонтував хтось інший із допомогою важкої техніки). Принаймні його в міліцію для пояснень ніхто не викликав. Ініціатива забрати залишки мосту з берега річки в колишній штаб цивільної оборони або сільський дитсадок   у сільраді ніякого відгуку не знайшла. При тому, що сільський активіст готовий дати своє пальне для перевезення конструкції. Відновленням мосту ніхто й не думає займатися, а злодії донині розгулюють на волі...

Читайте також:
У Порошкові   на Перечинщині «мисливці»   за металом вкрали ... міст

Василь Козак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат