Копча-старший тікав   від міліціонерів, як заєць

Василь Козак 22.03.2013 14:48 КРИМІНАЛ

Минулого тижня ледь не закінчилася довга епопея з затримання кримінального авторитета Володимира Копчі з Великого Березного, котрий у грудні 2011 р. без жодної причини вбив місцевого мешканця Павла Опаленика — батька маленької дитини й чоловіка вагітної дружини («РІО» неодноразово розповідала про цей зухвалий злочин).

Відтоді Копча-старший (як і його син Юрій, що теж причетний до злочину) перебуває в розшуку. Попередні зусилля його спіймати були безрезультатними і головна причина в тому, що міліція сама не дуже розшукувала злочинців.

Однак тепер, після кількох звернень нардепа Геннадія Москаля зі звинуваченнями закарпатської міліції в корумпованості й продажності, Копча-старший ледь не попався. Як повідомляють джерела «РІО», яким можна довіряти, минулої п’ятниці міліція вирішила перевірити квартиру однієї з мешканок В. Березного, з котрою Копча-старший підтримує «тісні стосунки». Злочинець зумів утекти в останній момент, вистрибнувши через вікно (квартира знаходиться на 1-му поверсі). Виявилося, що міліціонери чи то помилково, чи з якоїсь іншої причини заблокували вікно не тієї квартири. Все, що вони побачили, як Копча-старший, наче заєць, босий тікає по снігу. Наздогнати його не вдалося. Як вказує джерело, в квартирі залишилися взуття Копчі та барсетка. Судячи з ліків, які в ній знайшли, зі здоров’ям «авторитета» далеко не все гаразд. Однак прудко бігати, як виявилося, він ще може.

Пошуки двох Копчів тривають…

Василь Козак

Коментарі :


30.03.2013 18:39 Vasja

А пустити собаку по сліду,чи самим пробігтися по слідах лишених на снігові?чи копча заплатив щоб неназдогнали?


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат