Начальник райвідділу міліції збив жінку, яку від удару   відкинуло під колеса фури... (ДОПОВНЕНО)

Василь Козак 15.02.2013 14:13 КРИМІНАЛ

ДТП зі смертельним результатом сталася в середу близько 7-ї години на трасі «Київ — Чоп» біля с. Клячаново Мукачівського району. 49-річна місцева мешканка рухалася по автотрасі на велосипеді (хоча поряд прокладена велосипедна доріжка, а на дорозі встановлено знак, що забороняє рух велосипедистів) і була збита автомобілем «Skoda Fabia» (на фото).

Ударом жінку відкинуло на смугу зустрічного руху, де вона потрапила під колеса вантажівки MAN. А після того як водій MAN різко загальмував, у нього влетіла «Honda», що рухалася позаду, яку вдарила наступна вантажівка. «Honda» виявилася затиснутою між двома багатотонними вантажівками, її водійка дивом не постраждала. Після аварії на трасі утворилася 10-кілометрова пробка з зупинених автомобілів.

За інформацією прес-служби обласного управління МНС, щоб дістати тіло загиблої, яка опинилася під легковиком «Honda», викликаним рятувальникам довелося застосувати спеціальне обладнання.

Як вдалося дізнатися «РІО» з достовірного джерела, за кермом «Skoda Fabia», яка збила велосипедистку, був начальник Міжгірського райвідділу міліції Юрій Пеца. Зараз обставини ДТП вивчає прокуратура.

Василь Козак

Коментарі :


17.02.2013 14:18 вася

...а Skoda Fabia, звичайно ж, рухалася зі швидкістю, яка не перевищувала максимально допустиму на даній ділянці автодороги...


17.02.2013 10:35 ivk

Погибшая на дороге велосипедистка нарушила все существующие правила - тем самым создала серёзные проблемы для множества ни в чём не повинных людей-


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат