Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

«Єдиний центр» тягне в місцеві ради   кримінальних авторитетів, вимагачів, шахраїв   і скупників голос

Побіжний огляд кандидатів, висунутих сімейною партією Балог у місцеві ради, викликає питання — в Мукачеві виборців узагалі за дурнів мають? Ось дані з силових структур лише на деяких «достойників» від «ЄЦу», котрі хочуть потрапити в обласну, а також Мукачівську міську та Мукачівську районну ради. Серед кандидатів — скупники голосів для «ЄЦу» під час попередніх виборів (щодо них була купа заяв від громадян, однак міліція на них не відреагувала). Шахраї, вимагачі, хулігани, п’яниці, сімейні бешкетники й просто злодії — ось кого пропонує «Єдиний центр» за обличчя своєї політичної сили.

Як Чубірко привласнює чужу славу

Медаль за популізм у перегонах за крісло мера Ужгорода можна сміливо вішати на груди кума Віктора Балоги Володимира Чубірка. Цей уміє відкривати відремонтовані класи та школи і виголошувати промови, що все це не завдяки державним програмам, а завдяки йому. Ледь не за свої кошти ті ремонти робить.

Кримінальний   авторитет «Чалий»   іде на вибори   від «Єдиного центру»

Кандидатом у Закарпатську обласну раду в окрузі № 23 (Мукачівський район) партія Віктора Балоги «Єдиний центр» висунула Володимира Пауля, відомого у кримінальних колах за прізвиськом «Чалий». Про це повідомляє керівник департаменту інформаційної діяльності Закарпатської ОДА Ярослав Галас на сайті голови Закарпатської ОДА.

Ужгородці самі звинувачують   деяких кандидатів у мери

Виборча кампанія наближається до завершення і в Ужгороді кандидати в мери почали активно себе рекламувати.

Пам’ятка ужгородцям

Для того, щоб наш Ужгород став для нас комфортним містом для проживання, нам потрібно відійти від популізму і прагматично проаналізувати, хто за 25 років нової України був найефективнішим керівником Ужгорода.

С. Ратушняк: ЗАКЛИКАЮ ПОРЯДНИХ УЖГОРОДЦІВ ПІДТРИМАТИ КОМАНДУ «ГРОМА­ДЯН­СЬКОЇ ПОЗИЦІЇ»

Повна поразка українства. Всі облради будуть представлені виключно злодійськими проектами.

С. Ратушняк: Порошенко, Яценюк   і Яресько продали ціле покоління...

А братки Балоги і Горват із Пацканом підтримали це своїм голосуванням. Офіційно цей пакт зради і капітуляції має назву «Реструктуризація зовнішнього боргу».

Відкрите звернення до голови Закарпатської ОДА Г. Москаля

Геннадію Геннадійовичу, не ганьбіться і не падайте так низько на старість.

«ЄЦ» без кандидата на голову Ужгорода

Богдан Андріїв Балогу зрадив із Блюком (він же Ланьо, він же «Відродження»). Звісно, таким у «ЄЦ» щонайменше руки не подають. Отже «Єдиний центр» поринув у пошуки претендента на ужгородську булаву.   Хто тепер?

Погорєлов не дуже хотів би балотуватися на мера

В Ужгороді триває перед­виборна кампанія, але Віктор Погорєлов 16 вересня ще не прийняв остаточного рішення щодо того, чи йти йому в мери знову. Вагається. Щось йому ніби тисне.

Чому в Ужгороді Качур пішов на Качура

У мери Ужгорода йтимуть щонайменше два Качури (за матеріалами ProZak.info). Ска­жете, «совпаденіє»?!

Волошин: ЄПУ і плáчу

Елегантна Інна Туряниця помахала витонченою ручкою Європейській партії України (ЄПУ), регіональне відділення якої потрапило до жорстких долоней підступного Івана Волошина, схильного до оборудок з нерухомістю та партіями.

Їжте, що дають

Їжте, що дають, і не скигліть», — саме так перед виборами кожен соціальний паразит, найнебезпечнішими серед яких є наші доморощені олігархи, щоразу годують електоральну масу тими пакетами важко перетравлюваних «супових наборів», політична реклама яких захлеснула наші міста і села. Знову рясніють бігмордами та суперобіцянками придорожні білборди, прикриваючи яскравими картинками обшарпані фасади та непридатні для пересування тротуари.

Щадей, поверни   Ужгороду вкрадені   десятки мільйонів гривень!

Я обурений тим, що в нинішню передвиборну кампанію на мера Ужгорода вступив і такий собі хлопчина з Воловецького району Віктор Щадей. І справа не в тому, що він не ужгородець. Головна, на мою думку, проблема в тому, що Щадей не має морального права йти в мери Ужгорода. І ось чому.

Заява   Сергія Ратушняка   щодо теракту проти громадського діяча Павла Федаки

Банда «ЄЦ» братків Балог, Щадея—Волошина підпалила авто своєму політичному опонентові — порядній людині Павлові Федаці. За правдиві і критичні матеріали щодо злочинної діяльності цього ОЗУ в часописі «Трибуна», головним редактором якого він є.

Чому українці   вбивають українців

Верховна Рада винесла на голосування проект про зміни до Конституції щодо децентралізації влади. Для декого це просто супершанс, щоб попіаритися напередодні чергових виборів. Для декого можливість торгів. А хтось вирішив вчинити провокацію із кров’ю.

Від сесії до сесії

У четвер у Закарпатті відбулися три знакові сесії: Закарпатської обласної ради, Ужгородської та Мукачівської міськрад.

Чому Балога в мери Ужгорода кидає цілу групу кандидатів?

Штаб Віктора Балоги вирішив у будь-який спосіб захопити Ужгород. Мукачева йому мало, бо, зрештою, на кону стоїть уся область. Саме тому Балога вигадав якусь дивну схему і кинув у кандидати мера Ужгорода відразу кілька кандидатів.

Закарпатці почали боротьбу проти спроб клану Балог   приватизувати область

Настав момент істини щодо нашого краю. Глава клану Балог на одному з центральних телеканалів оголосив, що його політична сила на найближчих виборах спокійно набере понад 50 % голосів, а обласна рада вибере його сина Андрія головою.

Балога вирішив погратися   в опозиціонера

Віктор Балога налаштував свій партійний та сімейний клан проти центральної влади. У минулому номері ми повідомляли про те, що партія Балоги «Єдиний центр» встановила по всьому Закарпаттю білборди, з яких звинуватила центральну владу в тому, що це нібито вона намагається внести неспокій в наш край.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат